Tóra:
- Sommer - jeg er så træt af sneen, og jeg længes frygtelig meget efter varme, grill på altanen og lyse sommer-aftener.

Christine:
- Sommer, sol, strand og at få lidt farve på min blege krop.

Line T.:
- I 2011 glæder jeg mig, lige nu, allermest til at det bliver sommer, og man kan komme på stranden og udendørs koncerter igen.

Line:
- I rigtig lang tid har det været mig, der har været misundelig på alle dem, der skulle til New York. MEN…. NU er turen kommet til mig, og jeg glæder mig ufatteligt meget! Når foråret kommer, så pakker jeg kufferten og smutter en tur til NY!

Læs også: Vi Unges nytårsforsætter.

Rikke:
- At jeg skal til Californien - det bliver for sejt at cruise rundt med seje solbriller på!

Cecilie:
- Jeg glæder mig til fødselsdage, Tivoliture, ferier og en masse lækker mad og kage.

Frk. Lund:
- Lige nu glæder jeg mig allermest til at flytte ind i min nye lejlighed, og så glæder jeg mig rigtig meget til sommer.

Julie:
- Jeg glæder mig helt ustyrligt meget, til det bliver sommer igen! Solskin, bare tæer, grill, afslapning på en græsplæne, masser af is og sommersjov. Ahh…

Leela:
- Jeg glæder mig til et roadtrip til Berlin. Jeg skal derned med en flok af mine allerbedste venner. En af dem har nemlig lånt/byttet sin dyre designertaske til en to-etagers lejlighed i Mitte! Ja tak, vi er nogen, som skal feste og shoppe, til vi segner!

Hvad glæder du dig mest til i 2011?

Husk at læse med, når vi blogger om fredagen ?