pinlige historier
Krop & Sind

Pinlige historier: Mere end en prut...

Redaktionen 3. maj 2024
Foto: Warner Bros. Discovery
"Hele dagen havde jeg kunnet mærke, at jeg virkelig havde behov for et toiletbesøg...." Læs den pinlige historie her.

Kære Vi Unge.

Det mest ultrapinlige skete for mig her forleden! Jeg var hjemme hos nogle søde fyre fra min nye klasse sammen med min veninde Cassandra. Vi tog derhen lige efter skole, og vi skulle være der helt til sent om aftenen.

Hele dagen havde jeg kunnet mærke, at jeg virkelig havde behov for et toiletbesøg. Men i og med at jeg ikke baaare skulle tisse, havde jeg altså valgt at holde mig.

Da vi så cyklede hjem til ham drengen, kunne jeg mærke, at det snart var tid – men jeg NÆGTEDE seriøst at gå på toilettet hjemme ved ham, så jeg tænkte, at jeg godt lige kunne holde mig et par timer mere.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Ja ... der skulle jeg så have troet om. Da en af fyrene pludselig sagde noget enormt sjovt, brød Cassandra og jeg ud i et kæmpe grineflip! Jeg gav ærligt slip på alle mine muskler i min krop, fordi jeg grinte SÅ meget.

Nu kan du vist godt regne ud, hvad der så skete … Pludselig slog jeg en GIGANTISK prut. Og som om det ikke var pinligt nok i sig selv, så lavede jeg også lidt i bukserne!

De grinte alle sammen af prutten og lavede opkastlyde, fordi det lugtede så dårligt. Jeg tror heldigvis ikke, der var nogen af dem, der opdagede, at det var mere end bare en prut, men det var stadig sygt pinligt!

Hilsen pigen der ALTID går på toilettet, inden hun skal hjem til nogen!

MestLæste