Guide: Sådan styler du dit hår med en tørshampoo
Reklame

Guide: Sådan styler du dit hår med en tørshampoo

Annonce for Batiste 6. maj 2024
Er du også nysgerrig på, hvordan en tørshampoo fungerer? Vi har samlet de situationer, hvor en tørshampoo for alvor kan redde dagen – og guider dig til, hvordan du kan bruge den.
Guide: Sådan styler du dit hår med en tørshampoo

Vi kender nok alle sammen følelsen af at vågne op til en dårlig hårdag, hvor frisuren ikke sidder lige så spot on, som den plejer. Ligesom der også kan være de morgner, hvor man er kommet lidt for sent op, og hårvasken derfor er nødt til at blive udskudt.

I de situationer kan en tørshampoo godt gå hen og blive din nye bedste ven. En god tørshampoo er nemlig lidt af en favorit, når håret skal fikses på rekordtid.

Her kan du blive klogere på, hvad en tørshampoo er, og hvordan du kan bruge den.

Hvad er en tørshampoo?

En tørshampoo er en spray, du nemt kan bruge til at style og rense dit hår. Med en tørshampoo kan du nemlig gøre håret rent uden at skulle bruge vand, da tørshampooen absorberer overskydende olie, snavs og fedt fra håret.

En god tørshampoo er derfor genial, hvis du vælger at udskyde en hårvask og vil undgå, at dit hår ser fedtet ud.

Hvornår kan jeg bruge en tørshampoo?

Hvordan og hvornår du bruger din tørshampoo kan have betydning for det endelige resultat. For selvom en tørshampoo kan bruges til at rense håret, så tæller den ikke som en almindelig hårvask.

Det kan derfor være en fordel at anvende en tørshampoo som Batiste Original i rent hår. På den måde kan du nemlig være med til forebygge, at håret hurtigt bliver fedtet.

Et andet godt tip er at anvende en tørshampoo inden du dyrker sport. Med en tørshampoo som Batiste Bare, kan du nemlig sikre, at håret stadig ser friskt ud, når du færdig med din træning.

Som et kæmpe plus kan du også bruge en tørshampoo til at style dit hår. Så hvis du drømmer om mere volume, kan Batiste Heavenly Volume meget vel være det rette match for dig.

Læs mere om de forskellige tørshampooer længere nede i artiklen.

Batiste 

Batiste Dry Shampoo er Danmarks bedst sælgende tørshampoo – og det er der en god grund til. Tørshampooerne fra Batiste er nemlig udviklet til at absorbere olien fra håret, og efterlader frisuren smuk og opfrisket. De lækre tørshampooer findes til forskellige formål med dufte, der passer til ethvert humør. Læs mere om Batiste her.

Sådan bruger du en tørshampoo

Måske har du allerede hørt om en tørshampoo, men er i tvivl om, hvordan man kan bruge den. En tørshampoo er fuld af gode egenskaber og giver flotte effekter – men vigtigst af alt, så er den faktisk virkelig nem at bruge.

Følg de fire steps, og se frem til et friskt og flot look.

1. Ryst

Start med at ryste flasken godt, så din tørshampoo er klar til brug.

2. Spray

Så opdeler du dit hår i sektioner og sprayer tørshampooen i håret. Her er det vigtigt, at du holder flasken i en afstand af 30 cm.

Du kan både fordele din tørshampoo i hele håret eller bruge den der, hvor håret føles fedtet.

3. Fordel

Massér håret med fingerspidserne for at sikre, at tørshampooen er fordelt i hele hovedbunden.

4. Style

Til sidst redder du håret igennem med en hårbørste for at fjerne resterne fra produktet. Når du har gjort det, kan du style dit hår præcis, som du plejer.

Hvilken tørshampoo skal jeg vælge?

Der findes et hav af forskellige tørshampooer, og netop derfor er der også en god chance for, at du kan finde én, der passer perfekt til dig og dine behov.

Her har vi samlet syv lækre tørshampooer, der kan redde enhver dårlig hårdag. Find din favorit herunder.

1. Batiste Original

Batiste Original, er som navnet fortæller, den helt klassiske tørshampoo med en tiltalende duft, der tilføjer både fylde og struktur.

Find Batiste Original her.

2. Batiste Cherry

Batiste Cherry har en lækker duft af kirsebær og er perfekt til dig, der elsker duften af sommer.

Find Batiste Cherry her.

3. Batiste Hint of Colour Dark

Den her tørshampoo giver et hint af farve, der passer perfekt til mørkt hår.

 Hvornår kan jeg bruge en tørshampoo?

Tip!

Hvis du er mørkhåret, kan det være en god idé at bruge en tørshampoo, der går i ét med din hårfarve. Den milde farve har nemlig det kæmpe plus, at du undgår at få grå plamager eller nuancer i håret. På samme måde kan den være med til at dække en udgroning.

4. Batiste Heavenly Volume

Denne tørshampoo giver dit hår maksimal volumen. Den er perfekt til at toupere håret og kan tage din frisure til nye højder.

Find Batiste Heavenly Volume her.

5. Batiste Blush

Den her tørshampoo har en skøn duft af friske blomster. Den passer til alle hårtyper, og er et hit, hvis du gerne vil have mere fylde og volumen til håret.

Tip!

Er du så heldig, at du snart skal på ferie? Så kan du med fordel gå på jagt efter din yndlings tørshampoo i en rejsestørrelse. Den lille størrelse gør den nemlig super anvendelig og praktisk at have med sig på farten.

6. Batiste Bare

Batiste Bare er god til dig, der elsker alle de mange fordele, der er ved en tørshampoo, men ikke har lyst til, at den skal dufte af særlig meget.

 Hvornår kan jeg bruge en tørshampoo?

Find Batiste Bare her.

7. Batiste Overnight Deep Cleanse

Den her variant kan bruges over natten og skal derfor påføres inden, du går i seng. På den måde kan du sikre, at håret er mere friskt dagen efter.

Læs mere om

MestLæste