Kylie Jenner, Timothee Chalamet
kærlighed

Kylies bil spottet hos Timothée Chalamet, mens datingrygterne tager til

Af Kicki Bengtsen 14. april 2023
Foto: Danny Moloshok/Reuters/Ritzau Scanpix, Scott Garfitt/AP/Ritzau Scanpix
Blev de lige fanget på fersk gerning?

Det ser ud til, at der er noget om snakken, når det kommer til de hotteste nye datingrygter omhandlende Kylie Jenner og Timothée Chalamet.

Realityprinsessen og filmstjernen har været kædet sammen i ugevis, og nu har førstnævnte i hvert fald smidt endnu mere benzin på rygtebålet.

Den 25-årige "Keeping Up With The Kardashians"-kendis var nemlig tilsyneladende på besøg hos den to år ældre Timothée Chalamet forleden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I hvert fald blev hendes bil spottet af paparazzofotografer i skuespillerens indkørsel til hans hus i Beverly Hills.

Det skriver TMZ.

Ifølge det amerikanske medie kørte Kylie Jenners sorte Range Rover ind i Timothee Chalamets indkørsel torsdag eftermiddag lokal tid.

Mediet skriver videre, at bilen med de tonede ruder kørte direkte fra gaden og op af den snoede indkørsel, og at det derfor ikke var til at se, om realitystjernen selv kørte bilen.

Kylie Jenner har længe dannet on/off-par med 31-årige Travis Scott, men der har altså i ugevis været rygter om, at hun har skiftet rapperen ud med med Timothée Chalamet.

De to blev blandt set sammen til Fashion Week i Paris, hvor de blev filmet under en hyggelig snak.

Også den hyperpopulære Instagram-konto DeuxMoi har skrevet om datingrygterne.

Ifølge profilen forlyder det, at både Kylie Jenner og Timothée Chalamet forventes at dukke op til årets Coachella, som løber over stablen fra i dag og frem til 23. april.

TMZ har forsøgt at få en kommentar fra Kylie Jenner omkring, hvorfor hendes bil holdt i Timothee Chalamets indkørsel forleden, men hun er ikke vendt tilbage på mediets henvendelser.

Heller ikke Timothée Chalamet har kommenteret datingrygterne.

Artiklen blev første gang bragt af Se og Hør. Dette er en redigeret version.

MestLæste