anna brynald interview
Mit liv

Anna Brynald: "Jeg måler min værdi i visninger og likes. Men jeg prøver virkelig at lade være"

Af Sigrid Glavind 12. marts 2024
Foto: Privat
Du kender hende måske som måge-pigen på TikTok. Men vidste du, at hun for et år siden hverken havde TikTok eller Instagram? Bliv klogere på Anna Brynald her.

Det var nærmest henover natten, at Anna Brynald blev et kendt ansigt på TikTok.

Hun havde lavet en video, hvor hun viste sit hidtil skjulte talent, som er at sige som en måge. Det fik TikTok til at gå helt amok. Videoen gik viralt, og derfra fortsatte Anna med at lave indhold (altså alt muligt forskelligt indhold, og ikke kun mågelyde). På knap et halvt år, gik hun fra at være helt grøn på sociale medier til at være content creator på fuldtid.

Vi har taget en snak med Anna om, hvordan hun har oplevet den pludselige ændring i hendes liv. For hvordan vænner man sig til at være et kendt ansigt på TikTok, når det hele sker i løbet af et splitsekund?

Se vores interview med Anna Brynald herunder:

@viunge @Anna Brynald lavede en dag en video med mågelyde og lagde det op på sin halvtomme TikTok-profil – og derfra gik det hele ret stærkt 🐦 På meget kort tid begyndte Anna at arbejde mere professionelt med sociale medier, og hun fandt ud af, at det er svært at navigere i SoMe-land. For hvordan finder man egentlig lige balancen i at lave noget, som både er en hobby og et arbejde? 🤷‍♀️ Anna har massere af drømme for fremtiden, og hun håber, at hendes videoer kan være en skridt på rejsen mod at nå sine mange drømme ✨ #storytime #storytelling #tiktokviralvideo #fyp ♬ Natural Emotions - Muspace Lofi

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste