Jenna Ortega
mode

Jenna Ortega hopper med på ukonventionel trend

Af Rose Maria Boelsmand 13. april 2023
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Diggzy/Shutterstock/Ritzau Scanpix
Selv om der ’mangler noget’, giver denne trend med garanti lange ben.

Efter sin gennemslagsrolle i Netflix-serien ’Wednesday’ har 20-årige Jenna Ortega manifesteret sig som et stilikon, og såkaldt ’poster child’ for den spirende ’gothic chic’-trend, som har ulmet hele vinteren.

Med sin sorte stilsignatur og hang til gotiske elementer som lak, engelske blonder, lange ærmer og høje flæsekraver, der også kendetegnede hendes rolle som Adams-families datter, har hun nemlig legemliggjort karakteren fra serien og bygget en bro mellem det fiktive kultunivers og virkelighedens mode anno 2023.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Og hendes seneste look, som hun bar, da hun var vært for lørdagssketch showet Saturday Night Live (som årets hidtil yngste vært vel at mærke), var absolut ingen undtagelse – eller afvigelse – fra hendes dystre, men ualmindeligt moderne stil.

Til sit værtskab havde Ortega nemlig valgt en gennemsigtig blondebluse med høj hals, som hun bar under en skræddersyet smokingjakke og en blodrød blomst i reverset.

Men det var ikke det eneste bemærkelsesværdige ved looket.

Nej, for den opmærksomme læser vil se, at der under blazerens nedre kant ikke er meget at komme efter på nær et par sorte nylonstrømper, der ender ud i et par af Valentinos allerede legendariske og tårnhøje plateausko – i sort lak, naturligvis.

Og netop fraværet af underdel under blazeren er værd at bide mærke i.

For ikke nok med, at Kendall Jenner i efteråret gik viralt efter at ordne sine ærinder i LA kun iført en cashmere-sweater, sorte trusser, sorte strømpebukser og høje, sorte sko (alt fra Bottega Veneta), så har også Victoria Beckham set fidusen i at skabe en visuel illusion af (ekstra) lange ben ved at forlægge bukserne og i stedet hoppe i et par sorte strømpebukser tilsat højhælede sko i samme farve som strømpebukserne, så alt glider ud i ét.

Og vi må indrømme, at Ortega – med sine blot 155 cm. i længden – virkelig formår, at forlænge sine ben til perfektion med dette smarte, om end ukonventionelle stilgreb, der alt andet lige synes at vende mere og mere indpas i det gængse modebillede.

Artikel blev første gang bragt på ELLE. Dette er en redigeret version.

MestLæste