Mit liv

Selvtillid: Stort tema!

Af Luise Gregersen 28. oktober 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har din selvtillid brug for et ordentligt hak op ad? Så se med her, hvor vi har samlet vores bedste artikler om selvværd og selvtillid.

Ville du ønske, at du kunne være gladere og mere positiv? Måske lider du af lav selvtillid og lavt selvværd, som holder dig tilbage fra de ting, du egentlig gerne vil. Heldigvis er der masser af tips, tricks og øvelser, der kan hjælpe dig med at få mere selvtillid og et højere selvværd.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tag testen: Passer du godt på dig selv? Find ud af det her!

Her har vi samlet vores bedste artikler, der hjælper dig, der har lav selvtillid og lavt selvværd.

Selvtillid

Er din selvtillid helt i bund? Få de bedste tips fra os og stjernerne her.

Op med selvtilliden

Stjernernes gode råd om selvtillid

Fem tips til mere selvtillid

Sådan får du mere selvtillid

Selvværd

Føler du, at du ikke er noget værd, og at du ikke betyder noget? Det er en rigtig trist tankegang, der kan gøre det svært for dig at fungere normalt. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig, og derfor har vi samlet de bedste tips til større selvværd her.

Tips til at få et bedre selvværd

Gode råd til bedre selvværd

Få et bedre selvværd

Jalousien nedbryder selvværdet

Krop

Taler du grimt til dit eget spejlbillede? Sammenligner du konstant dig selv med andre? Det er altså noget, der virkelig giver underskud på selvtillidskontoen, fordi du ender med at definere dit selvværd ud fra et urealistisk syn på din krop! Heldigvis er der hjælp at hente i de her artikler.

Sådan lærer du at elske din krop

Lær at elske dine bryster

Elsker du (ikke) din krop?

Du er smukkere, end du tror

Hjælp! Jeg hader min krop

Har du et realistisk syn på din krop?

Tænk positivt

Er dine tanker altid negative og mørke? Det smitter både dig selv og andre. Få gode råd til at tænke positivt her.

Derfor skal du tænke positivt

Tænk positivt om dig selv

Sådan bliver du mere positiv

Stjernernesgoderådomselvtillid

- Der, hvor du føler dig allermest usikker på dig selv, er når alt din selvtillid er tabt, og du føler, at alle mennesker stirrer på dig og dømmer dig. Men det burde være omvendt. Du burde føle, at de, der kigger på dig, går op i dig. Det er noget, vi kan prøve at gøre for hinanden – følelsen af, at øjne udstråler støtte og ikke foragt, siger Miley Cyrus i ”Miles to Go”.
- Dine skønhedsfejl gør dig smuk, og de gør dig til den, du er - så vær dig selv og elsk dig selv, og så kan intet stoppe dig.
- Det, du synes om dig selv er langt vigtigere, end det andre synes om dig.
- Du skal være tro mod dig selv, og du skal ikke være bange, selvom nogle fortæller dig, at det, du gør, ikke er cool eller rigtigt. Jeg lover dig, du kommer ikke til at fortryde det, hvis du er tro mod dig selv og det, du elsker, for det er den eneste grund til, at jeg er, hvor jeg er i dag.
- Det er svært at være teenager, fordi man bliver så opmærksom på, hvad alle siger og tænker. Men der er ikke noget af det, der bestemmer, hvem du er som person, eller hvor succesfuld du bliver, medmindre du lader dem gøre det.
- Kast dine skuldre tilbage, tag rød læbestift på, smil og sammenlign aldrig dig selv med andre piger! Så ejer du rummet.
- Der er ikke noget interessant ved at se perfekt ud – så ryger pointen. Det tøj, du tager på, skal sige noget om dig, og hvem du er. Det er det vigtigste.
- Det er sejt at være sig selv. Det er ikke sejt at lade andre fortælle dig, hvad du skal gøre.
- Det mest attraktive ved en pige er selvsikkerhed. Du skal have det godt med dig selv, så andre også har det godt med dig. Lad være med at fokusere på de små negative detaljer, men arbejd med det, du kan lide ved dig selv.
- Min metode vil nok ikke hjælpe så mange. Men jo mere nøgen, jeg var, desto mere selvsikker blev jeg. Jeg var bare nødt til at se min frygt i øjnene, for du kan altid finde noget, du ikke er tilfreds med ved dig selv.