Bryster! Vi har dem alle sammen, og der er ikke to par, der er ens. Det er ikke værd at gå og være ked af formen eller størrelsen på dine bryster - eller ønske dem anderledes - for de kommer til at være på din krop resten af dit liv.

Læs også: Find den rigtige bh til dine bryster!

Nogen gange er det nemmere sagt end gjort; at man skal elske noget på sin krop. Men ret ryggen, og giv det et skud - din udstråling vil nå nye højder, når du indser, hvor smuk du er.

Det er især brysterne, der er svære at forholde sig til for mange piger. Man bliver bombarderet med indtryk om, hvordan bryster burde se ud og så videre, MEN husk nu, at alle bryster er forskellige, og der findes ikke grimme bryster.

Læs også: Lær dine bryster at kende!

Her er fem gode råd til, hvordan du lærer at elske dine (smukke) bryster!

Kig på dem
Kigger du jævnligt på dine bryster? Altså sådan rigtigt? Det er ikke nok, at du lige skimtede dig selv i spejlet inden badet i morges. Første skridt til at elske sine egne bryster er nemlig at kigge grundigt på dem. Måske finder du allerede her ud af, at de er fantastiske.

Accepter dem
Når du har kigget grundigt på dine bryster, er det tid til at acceptere dem. Det er fuldstændigt lige meget, om de er store, små, ujævne eller fyldige. Det er dine bryster, de er en del af dig, og det er du nødt til at anerkende.

Sig tre pæne ting om dine bryster
Hvis du har svært ved at acceptere dine bryster, som de er, kan du prøve at tvinge dig selv til at sige tre pæne ting om bryster generelt - og så bagefter om dine egne bryster. Tænk nu, hvis det var de samme tre ting? Nogle gange kan dit selvværd tage kontrollen og give dig et helt forkert billede af dig selv og din krop.

Spred god stemning
Fortæl dine veninder, at de ser godt ud. Vi piger skal være bedre til at give hinanden komplimenter! Ikke, at andres mening om dit udseende betyder noget, men god stemning smitter og kan hjælpe os med at få større selvtillid og tiltro til vores krop - som brysterne jo også er en del af.

Hyld forskelligheden
Tænk lige over, hvor kedeligt det ville være, hvis vi alle sammen lignede hinanden på en prik. Gudskelov er vi alle sammen forskellige - ligesom vores bryster er forskellige. Der er fordele og ulemper ved forskellige bryster, og jo hurtigere du anerkender dine fordele, jo hurtigere lærer du at elske dine 'fortrin'.

Du vil få det meget bedre med dig selv, når du har lært at elske hele din krop. Bryster er som sagt noget, alle piger har, for det er en del af kvindekroppen. De vokser i takt med, at du bliver ældre, og du kan ikke påvirke formen eller størrelsen! Elsk dem, fordi de er en helt unik del af din krop!

Guide: Forkæl dig selv