Skønhed

Du er smukkere end du tror

Af Stine Nielsen 8. marts 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Du er supersmuk – ja, du er så! Se bare her …

Mange piger har meget negative tanker om deres udseende, men her på Vi Unge vil vi gerne vise jer læsere, hvor smukke I i virkeligheden er.

Og du ER smuk! Også selv om du …

… har uren hud
Langt de fleste teenagepiger døjer i kortere eller længere tid med bumser og uren hud, og selv om det kan være virkelig irriterende, behøver det ikke at få dig til at føle dig mindre smuk. Det sker for næsten alle, og det går heldigvis væk igen. Kig i stedet på dine pæne øjne, dine læber og dine andre træk, som du godt kan lide, og læg mærke til, hvor køn du ser ud, når du smiler!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tip! Hvis du vasker dit ansigt rigtigt og bruger en god concealer, lægger man ikke mærke til dine urenheder.

… har fregner
For piger med fregner kan det føles rigtig træls, fordi de fleste andre piger ikke ser ligesådan ud. Men faktisk er fregner noget af det mest charmerende en pige kan have! Du ser frisk ud året rundt, og det giver dig et særpræg, som er superflot!

Læs også: Fem tips til mere selvtillid

… har bøjle på tænderne
Når man lige har fået bøjle på, kan det føles vildt irriterende, og du synes måske, du skal skjule dine tænder, når du smiler, men det er der altså ingen grund til! Faktisk kan en bøjle være ret sej, hvis du bærer den med stil. For eksempel er der mange kendte, som får sat bøjle på tænderne, selv om de ikke har brug for det - bare fordi de synes, det er cool! Hvis du slapper af og er dig selv, er der ingen, der synes, det ser dumt ud.

… ikke kan lide din krop
Der sker rigtig meget med kroppen, når man er teenager. Derfor kan der være en periode, hvor du synes, din krop ser vildt underlig - eller måske endda grim - ud. Men din krop er på ingen måde grim! Den er sej og superfin. Tænk i stedet på, om du er god ved din krop og holder den sund og rask. Sæt pris på alt det, din krop kan, og sammenlign ikke dig selv med kendte, som er blevet Photoshoppet på billeder.

Læs også: Elsker du (ikke) din krop?

For tiden hylder vi den naturlige skønhed i vores store Covergirl-konkurrence, hvor den heldige vinder kommer på forsiden af Vi Unge. Læs mere om, hvordan du deltager i konkurrencen her.

Du kan også tjekke galleriet med deltagere ud her!

MestLæste