Helbred & balance

Pleje til uren hud

Af Redaktionen i samarbejde med Manhattan Clearface 13. februar 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvis du kæmper med bumser og skinnende hud, som de fleste teens, skal du rense og pleje din hud hver morgen og aften – og nej, du kan altså ikke bare bruge din mors produkter eller en almindelig flydende sæbe – du skal have fat i de helt rigtige produkter, som er tilpasset uren hud.

1. Rens

Bakterier kan give dig uren hud, og derfor er det smart at rense din hud morgen og aften med produkter, der er antibakterielle - altså produkter som bekæmper bakterier.

Rens dit ansigt hver morgen og aften - om morgenen kan du jo gøre det i badet, så er det hurtigt klaret. Slut eventuelt af med at bruge en skintonic.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

2. Plej

Du tænker måske, at din urene hud er rigeligt fedtet og derfor ikke har brug for ekstra fugt, men det er altså ikke sådan, det hænger sammen - alle hudtyper har brug for fugt. Vælg en let fugtighedscreme, der samtidig bekæmper dine urenheder.

3. Skjul

Når du er færdig med at rense og pleje din hud, kan du, hvis du har lyst, lægge en naturlig makeup, som skjuler dine urenheder og gør dit ansigt mindre skinnende. Du kan dække på flere måder - du kan nøjes med at dække hver enkelt bums, eller du kan vælge at lægge makeup i hele ansigtet, som giver et fint og ensartet resultat, skjuler urenheder og gør din hud mindre skinnende.