Skønhed

Snyd dig til lækker hud

Af Cecilie Rosfort-Nees 25. februar 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Selv om du ikke spiser spinat, kan du sagtens få lækker hud ved hjælp af fusk, foundation og gode tricks …

Snyd dig til: Ensartet hud

En god foundation giver dit ansigt samme nuance over det hele og får det dermed til at se mere ensartet ud. Samtidig kan en foundation skjule urenheder.

Tip! Din foundation skal ikke bare minde lidt om din ansigtsfarve, den skal være magen til. Giv ikke op, før du har fundet den perfekte nuance, og vær ikke bange for at spørge om hjælp i forretningerne.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Snyd dig til: Fine øjenomgivelser

En concealer lysner dine øjenomgivelser og skjuler rander under øjnene, så du kommer til at se topfrisk ud! Du kan også bruge din concealer ved næsefløjen og måske fremhæve dine øjenomgivelser ved at lægge lidt concealer på brynbenet. Concealer fra Tromborg.

Tip! Hvis du vil dække urenheder, skal du have fat i en dækstift med en tykkere konsistens end den klassiske, ret flydende concealer - og så skal den i øvrigt have samme farve som dit ansigt.

Snyd dig til: Lækker, sund glød

BB Creams er megasmarte! De giver din hud en lækker udstråling, de tilpasser sig din hudtone, de beskytter din hud og giver den fugt. De dækker ikke så nær godt som en foundation, men hvis du har få eller ingen problemer med din hud, kan du sagtens nøjes med at bruge en BB Cream og så lægge dækstift på urenhederne.

Tip! Yves Rocher og Garniers BB Creams til under 100 kroner er blandt redaktionens favoritter. Find dem på Yves-Rocher.dk og Matas.dk!

Læs også: Beskyt din hud mod kulden

Snyd dig til: Gylden teint

Har du været på ferie? Nix! Du har da bare brugt en solpudder. Læg den de steder, solen rammer dit ansigt naturligt - henover næsen og kinderne og måske lidt på hagen og panden …

Tip! Det er et must, at din solpudder ikke indeholder glimmer - den må heller ikke være for orange! Faktisk er det tit smartest at vælge en almindelig pudder, der er lidt mørkere, end den du bruger til resten af ansigtet.

Snyd dig til: Friske, røde kinder

Hvis der er noget, der får dig til at se frisk ud på no time, er det fine, røde kinder. Læg rougen på den del af dine kinder, der bliver rund, når du smiler.

Tip! En rosa rouge klæder de fleste.

Læs også: Spis dig til smuk hud

Snyd dig til: Sund udstråling

Døde hudceller giver dit ansigt et mat og trist look - derfor skal du skrubbe din hud med en skrubbecreme. Din hud får med det samme en sund udstråling - og bliver i øvrigt også blød og lækker af det. Go, go, go!

Tip! Skrub grundigt ved næsen og på hagen, hvor du måske tit får urenheder og hudorme.

MestLæste