Der findes efterhånden rigtig mange dating-apps, hvor man kan være heldig at finde en sød kæreste, men der er altså også de lidt mere deprimerende af slagsen. I hvert fald hvis appen ender med at fortælle dig, at du skal slå op med din kæreste eller droppe kontakten med din flirt! Det kan StayGo meget nemt komme til.

Læs også: Verdens bedste app til kedsomhed

Gennem feedback fra dine venner og en videnskabelig undersøgelse skulle appen nemlig kunne afgøre, om der er nogen fremtid for dig og din kæreste eller flirt, eller om du faktisk spilder tiden. Det gør den ved, at du svarer på nogle spørgsmål om din flirt, og så får du en score i forskellige kategorier. Du kan også invitere dine venner til at kommentere anonymt på dit forhold og på den måde finde ud af, om de faktisk synes om din kæreste, eller om de mener, at du har fortjent bedre.

Læs også: Ny app til modeelskere

Hm … det kan måske godt være, at man kan få en idé om, hvor alvorligt forholdet er, man det vigtigste er vel, at man mærker efter i maven, og at man følger sit hjerte. Kunne du finde på at bruge appen?

Herunder kan du læse 10 flirtetips, du SKAL kende!

10 flirtetips du SKAL kende