nytårsforsæt
Mit liv

Du skal ikke lave om på dig selv: 3 anderledes nytårsforsæt

af redaktionen 29. december 2023
Mange nytårsforsæt handler om at ændre sig selv. Men det er der ingen grund til - for du er god, lige som du er! Derfor får du her 3 bud på anderledes nytårsforsæt.

1. Lav en omsorgsfuld liste.

Rigtig mange nytårsforsæt har gode intentioner, men de kommer nemt til at emme af, at man ikke er god nok, som man er – og det er jo et helt forkert signal at sende, for du er mere end god nok! I stedet for at have fokus på det, du vil lave om eller ændre, kan du prøve at have fokus på de ting, du i forvejen er virkelig god til og måske gerne vil være endnu bedre til. Skriv punkterne ned på en liste, og hæng dem op på dit værelse som en daglig og kærlig reminder til dig selv.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

2. Skriv et brev til dit fremtidsjeg.

Sæt dig ned – gerne den 31. december – og skriv et brev til dig selv. Skriv om, hvordan du har det, hvad der optager dig, og hvordan du ønsker, du har det om et år. Når du har skrevet brevet, så læg det ned i en konvolut, hvor du skriver: “Må først åbnes den 1. januar 2024”. Når der er gået et år, kan du finde brevet frem og læse dine ord og gode ønsker for dig selv. Det føles helt vildt specielt – men også enormt godt!

3. Gør noget godt for en anden.

Meget ofte handler vores nytårsforsæt om os selv, så hvad med at lave et, der handler om nogle andre? Giv dig selv den opgave, at du skal hjælpe et andet menneske eller et fedt projekt i det nye år. Det kan være, at du vil prøve at arbejde frivilligt, at samle skrald på stranden eller komplimentere andre mennesker. Din fantasi sætter grænserne, og du vil helt sikkert selv mærke glæden ved at gøre andre glade!

MestLæste