Hele formiddagen blev redaktionen kontaktet mange gange både over mail, telefon og på facebook fra piger, der så gerne vil vinde et møde med Justin Bieber, og i dag efter frokost blev vinderen så fundet.

Læs også: ? Jeg har kysset Justin Bieber!

Frk. Lund og Tóra trak vinderen i et sms-system, der trækker et fuldstændig tilfældigt telefonnummer ud af alle, der har deltaget i konkurrencen. Og det var med sommerfugle i maven, at vi skulle viderebringe den store nyhed til den heldige vinder!

Og heldigvis var det en meget glad og overlykkelig belieber, der blev ringet op og fik den store nyhed om, at hun havde vundet konkurrencen og et møde med Justin Bieber i London. Ida-Marie græd af glæde, da hun fik nyheden!

Læs også: Anmeldelse: Justin Bieber: "Under The Mistletoe"

Hvordan har du det lige nu, hvor du har fået af vide, at du er vinderen?
-
Fantastisk! Jeg sad i min fransk time, da jeg fik det at vide, og da jeg ringede til min mor begyndte jeg at græde af glæde. Jeg er overlykkelig!!! Jeg glæder mig RIGTIG meget, det er min største drøm, der går i opfyldelse.

Hvem skal du have med til London, og hvorfor?
- Jeg skal have min mor med. Det er hende, der ligger øre til alle nyhederne om Justin, som jeg fortæller. Og så er hun også belieber.

Hvor meget belieber er du egentlig?
- Bieber-feveren har virkelig ramt mig! Mine veninder snakker tit om, at man ikke kan se min væg for plakater, og at jeg ikke snakker om andet. Jeg er altid på Twitter for at se alt, hvad Justin tweeter, og jeg har to veninder, som også er beliebers, og vi laver nogle gange Bieber-aftener. Jeg var faktisk også inde til Vi Unges Bieber-parade i marts og til flashmobbet i sommers.

Her på Vi Unge ønsker vi Ida-Marie stort tillykke, og vi håber, at hun får en bieber-tastisk tur til London med sin mor!

Læs også: Har Justin Bieber fået en tatovering?