Jeg har oplevet meget lort gennem mit liv! En far der var voldelig og slog mig, da jeg var lille, og som prøvede at kidnappe mig til udlandet.

Jeg er blevet mobbet så længe, jeg kan huske, og min mor har aldrig været der for mig. Jeg har aldrig haft en bedsteven eller -veninde og har faktisk aldrig haft en rigtig ven.

Læs også: Emma Watson manglede venner

Det har taget hårdt på mig! Virkelig hårdt, og det har fået mig helt ned at ligge et sted, hvor jeg troede, at jeg aldrig ville rejse mig op fra igen! Da det hele var allermest sort, cuttede jeg, bare for at mærke at jeg var vågen, og at det hele ikke bare var en lang, ond drøm. Og jeg havde selvmordstanker. Faktisk så mange selvmordstanker at jeg engang har været SÅ tæt på at køre ud foran en lastbil på min cykel!

Læs også: Jeg forsøgte selvmord

Men selv om jeg har oplevet så meget lort og været igennem så meget, har jeg altid rejst mig op med et smil på læben, som om der ikke var sket noget. Og jeg har kæmpet mig gennem stormen og til regnbuen på den anden side!

Og tænk engang, hvor jeg er i dag?! Jeg har udlevet min drøm om at blive skuespiller i en rigtig spillefilm, jeg har en masse dejlige (og ægte) venner og veninder. Jeg har fået min egen brevkasse på mit gymnasium, så jeg har mulighed for at hjælpe andre og bedst af alt ... Jeg er glad og smiler ÆGTE! :D

Læs også: Hvordan bliver man skuespiller?

Så det, jeg egentlig bare gerne ville sige, er, at du må ikke give op! Lige meget hvad der sker, og hvor hårdt det tager på dig, så rejs dig op og kæmp! Hvis bare du kæmper, skal det hele nok gå! :-)

Vil du også gerne skrive til Læsernes blog? Så læs mere her!