Det er nederen at bløde igennem. Uden tvivl! Men det er endnu mere nederen at bløde igennem, når der ligger paparazzi-fotografer på lur for at fange billeder af det pinlige øjeblik.  Det skete for sangerinden Madison Beer, da hun var på ferie med sin kæreste Jack Gilinsky og blødte igennem i sin hvide bikini, og billederne er blandt andet endt HER.

Læs også: Skør video om menstruation får hate

Billederne blev også hurtigt delt på Instagram, hvor haters kommenterede, at det var ulækkert, at hun var blødt igennem, og at hun selv var ude om det, når hun nu var hoppet i en hvid bikini. Nogle sagde også, at hun var blødt igennem med vilje for at få opmærksomhed.

Læs også: Pige med menstruation er rasende over pool-forbud

Det virker til, at Madison selv har været ude for at svare på de lede kommentarer. Vi ved ikke, om kommentarerne er ægte, men hvis de er, kan vi kun sige: Godt gået Madison!

Madison skriver nemlig, at man nogle gange bløder igennem, og sådan er det bare. Hun er jo kun et menneske. Hun skriver også, at hun på ingen måde er blødt igennem med vilje. Hvorfor skulle hun dog også gøre det?

Selv om det kan være pinligt at bløde igennem, er det altså helt normalt, og det er fedt, at Madison håndterer situationen helt afslappet.

I galleriet kan du se 8 gode menstruationsvaner:

8 supergode menstruationsvaner