Menstruation
Menstruation

Pinlige historier: "Brugt bind, værsgo!"

Af Redaktionen 23. februar 2023
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Shutterstock
"Så kom jeg pludselig i tanke om, at jeg aftenen inden havde brugt indershortsene med mine underbukser med mit (brugte) bind i, som jeg så havde stået og flashet foran mit crush!" Læs denne uges pinlige historie.

Kære Vi Unge

Det her er det mest pinlige, jeg nogensinde har oplevet! I fredags havde jeg inviteret mine to bedste venner og mit crush hjem til mig.

Jeg tænkte, at vi bare kunne hygge og se nogle film – det var så ikke det, der kom til at ske. Jeg havde lige fået en ny kjole, som jeg rigtig gerne vil vise til mine venner og mit crush.

Jeg gik over for at finde mine indershorts, da kjolen er lidt gennemsigtig. Jeg stod så og snakkede med mit crush, mens jeg havde mine indershorts i hånden.

Jeg opdagede ikke, at min veninde gav mig et meget intenst blik og prøvede at få mig til at stoppe. Jeg snakkede bare videre med shortsene i hånden.

Jeg gik over til min veninde for at spørge, hvad der var galt. Så kom jeg pludselig i tanke om, at jeg aftenen inden havde brugt indershortsene med mine underbukser med mit (brugte) bind i, som jeg så havde stået og flashet foran mit crush!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Jeg gik totalt i panik og begyndte at skrige i min venindes skød.

Til sidst bad jeg mit crush og min anden ven om at gå ud af mit værelse, fordi jeg gik totalt i panik, og jeg ikke vidste, hvad jeg skulle gøre.

De endte så med at sidde ude i stuen med mine forældre i 30 minutter – jeg tror, det var meget intenst – fordi mine forældre ikke vidste, hvad der skete.

Min veninde og jeg fik det hele snakket igennem og endte med at gå ud til drengene, som jo havde ventet i lang tid efterhånden.

Drengene var helt okay med det, og de sagde, at det jo kunne ske for enhver.

Jeg var meget lettet, men hold kæft, hvor var det dog det mest pinlige, jeg nogensinde har oplevet.

Hilsen pigen, der tjekker sine indershorts fra nu af

MestLæste