Retningslinjerne på Instagram gør, at man ikke må poste billeder af blandt andet nøgenhed, da det kan være stødende. Blod er egentlig ikke et problem, medmindre det er en helt bestemt type. Det har en studerende ved navn Loulle Denor fundet ud af, for selv om det ikke står skrevet nogle steder, må man ikke lægge billeder ud af menstruationsblod.

Læs også: Menstruationsnyhed | Få en veninde-tampon

- Jeg er blevet opmærksom på, at kvinder får deres profiler lukket, hvis de viser menstruationsblod (også uden nøgenhed). Det er seriøst f***ed up. Hvis dette var et billede af blod fra en flænge i min finger, ville der intet problem være. Men ja, det her er blod fra min #vagina. Det sker hver måned. Den ting, jeg holder, er en blød #menstruationskop, og den er fantastisk, men sviner lidt, når man fjerner den, skrev Louelle til et billede med menstruationsblod på fingrene og med sin brugte menstruationskop på sin profil louelle_louelle_.

Billedet fik en voldsommere reaktion, end Louelle havde regnet med. Hun fik nemlig rigtig mange trusler fra folk, der var stødt på billedet. Det fik igen Louelle til tasterne, og hun forklarede i en meddelelse, hvorfor hun postede billedet med menstruationsblod – for hende er det en kvindesag, der skal kæmpes.

Læs også: Teen slammer modelbranchen - er jeg for tyk?

- Hør nu, du behøver ikke at elske mit billede, og du behøver ikke at være enig i mine værdier. Men er jeg galt på den, fordi jeg håbede, at jeg kunne poste et billede af mine blodige fingre uden at blive truet med at blive oversprøjtet med sperm eller blive sat ild til? … Kvinder i det her land bliver med jævne mellemrum voldtaget under det udsagn, at det er deres egen skyld. Kvinder risikerer at blive udsat for vold, når de siger deres mening, poster billeder, taler om deres vaginaer, hvis de har for korte shorts på, hvis de har stramt tøj på, hvis de er bitchy, hvis de ser bitchy ud, hvis de lyder bitchy, hvis de er slutty, hvis de er hard-to-get, og den f***ing liste fortsætter. Det er et KÆMPE problem. Det er det virkelig. Og som en, der har oplevet seksuelle overgreb mere end en gang, så lad mig understrege, det er udbredt, og det skal tages meget seriøst.

Kan du forstå, hvorfor Louelle postede et billede af sin brugte menstruationskop?