Ugens horoskoper

Uge 12
Find dit horoskop her og læs hvordan din uge bliver. Du kan også finde meget mere om dit stjernetegn hvis du klikker dig ind på det.

Vædderen

20. marts - 19. april

Det vil føles som at starte på en frisk i denne uge, og det er endda på flere områder i dit liv. Beslutninger, du tidligere har truffet i dit professionelle liv, giver nu rigtig god mening. Hvis du har været i tvivl om disse beslutninger, er du det ikke længere. Familie og netværk, men især dine venner, får helt nyt fokus, også her er der muligheder for at starte på en frisk, for du har energien til det.

Læs mere om Vædderen

Tyren

20. april - 20. maj

Der er stærke kræfter på spil i denne uge, som du ikke har indflydelse på. Det kan få betydning for dine mål og ambitioner, også når det angår dit professionelle liv. Du har antennerne ude, og måske har du haft en fornemmelse af, at der er ændringer på vej. Du står rimelig solidt, og der skal meget til at bringe dig ud af fatningen. Det får dig til at tage imod forandringer med en holdning om at tilpasse dig.

Læs mere om Tyren

Tvillingerne

21. maj - 20. juni

På områder, hvor du indgår i et gruppefællesskab med andre, kommer der til at ske en hurtig og interessant udvikling. Der dukker medlemmer eller situationer op, som det er muligt at få sat en udvikling i gang på. Det er muligt, du ikke får den rolle, du havde tænkt dig, men stå ikke i vejen for processen og glæd dig i stedet over, at du er en del af den. Sidst på ugen føler du dig lettet, og får slappet af.

Læs mere om Tvillingerne

Krebsen

21. juni - 21. juli

Planer, du har arbejdet med igennem måneder, står overfor et gennembrud. På den måde ser du ind i en nær fremtid, hvor du får ekstra travlt enten med arbejde, hvis det er her du slår an, eller med at følge op på det, du sætter i gang. Dine økonomiske muligheder ændrer sig radikalt, men hermed følge også en vis risiko. Lån kun hvis det er nødvendigt og ikke mere, end du skal bruge. Invester med forsigtighed.

Læs mere om Krebsen

Løven

22. juli - 22. august

Du har fået lejlighed til at kigge lidt dybere på sider af dig selv, du normalt ikke bruger så meget tid på. Nu har du lyst til at udfolde dig mere aktivt, gå ind i debatter og diskussioner, hvor du kan bidrage med din viden. Stærke partnere kommer på banen, og du vil helt sikkert møde lige så stærke holdninger. Glem ikke dine kære, der står overfor store forandringer. De har brug for din hjælp og støtte.

Læs mere om Løven

Jomfruen

23. august - 22. september

Du siger næsten aldrig nej til at hjælpe andre, men overvej alligevel, hvordan du bruger dine ressourcer. Det er vigtigt også at tage vare på dig selv, og det gør du blandt andet ved at skrue lidt ned for de ydre gerninger og op for det, du kan gøre for dig selv. Din psyke er på ingen måder udsat, den bliver blot stærkere af, at du passer på dig selv. Vennerne nyder godt at dit engagement sidst på ugen.

Læs mere om Jomfruen

Vægten

23. september - 22. oktober

Du befinder dig tilbagetrukket og på sidelinjen, hvorfor du kan følge alt, hvad der sker omkring dig. Det er også her, du er i stand til at finde styrke og gåpåmod til at igangsætte nye og krævende projekter. Det gælder især nye venskaber eller personlige forhold og krævende opgaver, der lægger beslag på arbejdstid eller din hverdag. Du har ingen grund til at tøve med at tage det endelige skridt ud i det nye.

Læs mere om Vægten

Skorpionen

23. oktober - 21. november

Denne uge bliver et vigtigt vendepunkt for dig. Du træder ud af en flere måneder lang periode med et stærkt og til tider forvirrende fokus på følelser. Nu er du til gengæld mere afklaret på, hvad du har brug for og tør sætte ind med forandringer på centrale områder af dit liv. Familien sætter du først, sikkert fordi den i høj grad bliver inddraget i de forandringer og nye tiltag, du sætter dig for.

Læs mere om Skorpionen

Skytten

22. november - 20. december

Dit fokus på at udvikle dig og præstere på din helt unikke måde får et gennembrud i løbet af denne uge. Endelig ser du, at det, du foretager dig, også kan blive til noget konkret. Samme udvikling præger dit kærlighedsliv, for også her oplever du et gennembrud i forhold til, hvad du har arbejdet på. Det er lighederne i forholdet, der træder frem, og samtidig er der en dynamisk måde at kommunikere på.

Læs mere om Skytten

Stenbukken

21. december - 19. januar

Din boligsituation er aktuel, og deraf følger også større økonomiske disponeringer. Det vil der være, både hvis du flytter, eller hvis du sætter større ombygninger eller istandsættelser i gang. Hvis ikke det er tilfældet, bør du undersøge om en låneomlægning kan gavne dig. Det er noget, du med fordel kan holde øje med jævnligt i løbet af året. Mange nye tiltag i denne tid gør livet ekstra spændende.

Læs mere om Stenbukken

Vandmanden

20. januar - 18. februar

Større forandringer er lige så langsomt ved at slå rod i din bevidsthed. På nogle områder har du forsøgt at forberede dig og set det komme, men virkeligheden overgår alligevel dine vildeste tanker. Nu skal du ikke omlægge dit liv på en uge, men derfor kan du sagtens gøre dig store tanker og håb på længere sigt. Et nyt og friskt pust kan du starte med at indføre i dagligdagen. Det bryder med rutinerne.

Læs mere om Vandmanden

Fisken

19. februar - 19. marts

Det er muligt at træde et skridt væk fra rampelyset og i stedet koncentrere dig om de kontakter, du har fået forbindelse til de sidste uger. Du viser dine stærke og udholdende sider og hjælper andre. Den hjælp kan du se gøre gavn, og du bør give dig selv tid til at nyde og glædes derved. I løbet af weekenden trækker energierne dig i en kreativ retning, eller du vælger at investere den i dit kærlighedsliv.

Læs mere om Fisken

MegetMere