Ugens horoskoper

Uge 25
Find dit horoskop her og læs hvordan din uge bliver. Du kan også finde meget mere om dit stjernetegn hvis du klikker dig ind på det.

Vædderen

20. marts - 19. april

Der er stor aktivitet omkring dig, hvilket både gælder dit familiære bagland, men også dagligdags forhold i øvrigt. Du er nærmest upåvirket af det ståhej, der foregår, og du er i stand til at fortsætte uforstyrret med det, der er vigtigt for dig. Selvom du ikke kan tage del i familiemæssige sammenkomster, er du dog ikke upåvirkelig. Følelsen af at være udenfor kan ramme dig, og den må bearbejdes.

Læs mere om Vædderen

Tyren

20. april - 20. maj

Der kommer ekstra skub i nogle kommunikative forhold fra starten af ugen. Den tætte og intense kommunikation, du har med andre, fortsætter, men bevæger sig ind i en ny fase. Den løse snak må bibringes noget ekstra, og for dig handler det om, at tingene skal føles rigtige, hvis du skal fortsætte i ”panelet”, hvor der træffes beslutninger. Endelige aftaler vil sandsynligvis falde på plads inden weekenden.

Læs mere om Tyren

Tvillingerne

21. maj - 20. juni

Du oplever en stressende start på ugen, hvor du har ting, du gerne vil være færdig med. Det kan være et hjemligt projekt, som du ikke har nået at afslutte i løbet af weekenden. Der ligger også et arbejdspres på dig, og du føler dig forpligtet overfor dine kolleger eller andre omkring dig. Kaos og forvirring får du i løbet af ugen konverteret til klar tale og målrettethed, inden ugen slutter.

Læs mere om Tvillingerne

Krebsen

21. juni - 21. juli

Har du holdt dig mere i baggrunden end du plejer, eller nydt en selvvalgt isolation, så er det noget, du ændrer på i denne uge. Du kan enten vælge at følge en ven eller et familiemedlem, eller også er det opmærksomheden omkring dig, der får dig til at komme mere på banen. Du har planer klar for, hvordan du vil fejre Sankt Hans, der kan blive meget bevægende og med mange følelser overfor en, du holder af.

Læs mere om Krebsen

Løven

22. juli - 22. august

Den aktivitet, der knytter sig til grupper eller foreninger eller måske det kollegiale forhold på arbejdspladsen, fylder stadig meget. Men du kan også mærke, at aktiviteterne ebber ud, enten fordi aktiviteterne er fuldendt, eller fordi forsamlingen bliver mindre. Du kan sætte et endeligt punktum for din indsats i denne uge, og det er ingen skam at trække dig tilbage, måske for at samle nye kræfter.

Læs mere om Løven

Jomfruen

23. august - 22. september

Du befinder dig i en overgangsperiode, der har det med at forvirre dig. Først på ugen er der også misinformationer, som du må søge at navigere i. Du har en ven eller kollega ved din side, som viser sig at være en god sparringspartner, da I tilsyneladende oplever de samme forhold. En autoritet, der træder på banen, men det bliver det ikke mindre forvirrende af, og du må skabe dit overblik på egen hånd.

Læs mere om Jomfruen

Vægten

23. september - 22. oktober

Det er tid til at konvertere viden til konkret handling. Er det på jobbet, så må den teori, du har lært, overføres til praktiske handlinger. Meget nyt står på programmet fra ugens start, så hvis du føler dig usikker, så husk, at det også er nyt for flere andre. Det kan være svært at se fornuft og mening med det, du foretager dig i starten, men allerede i løbet af ugen, giver tingene meget mere mening.

Læs mere om Vægten

Skorpionen

23. oktober - 21. november

Du er på udebane i øjeblikket, så det er bedst at holde lidt lav profil. Det kan komme helt af sig selv, da det først på ugen kniber med energien. Til gengæld sættes der mange tanker i gang hos dig, og her er der højt til loftet. Tænk i muligheder og drømme frem for begrænsninger. En besked fra udlandet eller en aftale med en, du kender godt, er med til at løfte din energi og din tro på fremtiden.

Læs mere om Skorpionen

Skytten

22. november - 20. december

Du er godt skåret for tungen og har let ved at forsvare dig eller dine synspunkter i de diskussioner, du måtte havne i. Det er dog slet ikke sikkert, du får brug for din mentale styrke for dem, du har udvekslet synspunkter med, er lige så stille på vej videre. I stedet er der ro til, at du kan vende tilbage til dine daglige gøremål. Tingene går ikke så stærkt, som du kan ønske dig, men processen er spændende.

Læs mere om Skytten

Stenbukken

21. december - 19. januar

Din hverdag er inde i en spændende udvikling, og fra ugens start dukker der flere nye mennesker op, som du må forholde dig til. En eller flere vil dog virke meget charmerende og tiltalende på dig, så det fordrer et eventuelt samarbejde. En autoritet har du det lidt svære med, og i virkeligheden skyldes det måske, at I kommer lidt forkert ind på hinanden. Søg at fremme en klar og tydelig kommunikation.

Læs mere om Stenbukken

Vandmanden

20. januar - 18. februar

Der er skruet godt op for udvikling af dine ideer og kreative initiativer. Allerede i denne uge kan du tage hul på nogle af disse tanker og føre dem ud i livet. Især ting eller ændringer, der gør din hverdag lettere, har du succes med at prøve af nu. Der vil være andre, som sender dig nysgerrige blikke eller som tilbyder deres hjælp. Lyt til de gode råd, der måtte komme, og træf derefter din egen beslutning.

Læs mere om Vandmanden

Fisken

19. februar - 19. marts

Efter en uge, hvor du har haft familie og hjem som dit omdrejningspunkt, så begynder du lige så stille at hellige dig dine egne interesser. Hvis kærligheden er aktuel, kan det fylde det hele, men ellers er det kreative interesser, der vinder indpas. Det kan også være et håndværk, du giver dig i kast med, eller måske en musikalsk eller kunstnerisk udfoldelse. Vælg gerne ud fra din mavefornemmelse.

Læs mere om Fisken

MestLæste