Ugens horoskoper

Uge
Find dit horoskop her og læs hvordan din uge bliver. Du kan også finde meget mere om dit stjernetegn hvis du klikker dig ind på det.

Vædderen

21. marts - 19. april

Er du for hurtig på tasterne eller med det, du siger, får du ikke den respons, du ønsker. Du er nødt til at gå mere forsigtigt frem og mærke, hvor du har dem, du ønsker en saglig og fornuftig dialog med. Dine mange gode ideer kan du i første omgang selv arbejde videre med. Det skal nok vise sig, at du har fat i noget, der kan bruges. Tiden er bedst til at holde en lav profil.

Læs mere om Vædderen

Tyren

20. april - 21. maj

Din frihed og fritid værdsætter du højt, og det er uanset, om du har ferie eller ej. Der er ingen tid at spilde, og du planlægger helst efter dine egne interesser. Dette kan dog godt give lidt indsigelse fra dit bagland, hvis ikke du er god til at ”gøde jorden” her. Det nye, du tager hul på først på ugen, kan bryde med hverdagen og give liv til den fornyelse, som du hungrer efter lige nu.

Læs mere om Tyren

Tvillingerne

22. maj - 21. juni

Der kan være en kurre på tråden eller en uoverensstemmelse, du skal have løst først på ugen. Det kan være helt på sin plads, at du siger fra, men midlerne du bruger er vigtige. Du kan løse meget med et smil og din charme, og en hurtig bemærkning kan også blive din vej ud af konflikten. Du trives ved at lade spontaniteten råde, men det kan kræve lidt bearbejdning af dit bagland.

Læs mere om Tvillingerne

Krebsen

22. juni - 22. juli

Du kan sætte en ære i at påtage dig et ansvar eller træffe en beslutning. Men især når det gælder beslutninger, der er af økonomisk karakter, er du bedst tjent med at se tiden an. Det handler om ikke at slå til, før du har undersøgt alternative muligheder eller indhentet endnu et tilbud. Der kan være stor forskel på det, der ellers ser ud til at være umiddelbart sammenligneligt.

Læs mere om Krebsen

Løven

23. juli - 22. august

En sag eller et dilemma fra sidste uge står øverst på din to do liste fra ugens start. Du kan være den, der får brikkerne til at falde på plads og enderne til at nå sammen. Det kræver, at du sætter ord på det, uenigheden handler om. Du har øje for en lidt utraditionel løsning, der nok skal vinde indpas og genoprette ro og orden. Arbejdsmæssige forhold kan afbryde dig i weekenden.

Læs mere om Løven

Jomfruen

23. august - 22. september

Du brænder for det, du har med at gøre, men det kan have den bagside, at du helt glemmer at tage hensyn til dig selv. Hvis du holder ferie kan du nyde den frihed, det giver, men tankerne omkring dit arbejde eller pligter i øvrigt kan følge med. Du må gøre en ekstra indsats for at få frigjort dig også på det mentale område. Her kan det hjælpe, hvis du opsøger andres selskab.

Læs mere om Jomfruen

Vægten

23. september - 22. oktober

Du er optaget af noget nyt og spændende. Det kan du indfriet både, hvis du kan trække stikket og drage på ferie, men det kan også være en god tid til at starte på nye opgaver. Du har koncentrationen til at komme godt fra start, selvom det også kan blive hårdt arbejde. Holder du ferie, må det godt være af den aktive slags, hvor du kan mærke din krop, dog helst på den gode måde.

Læs mere om Vægten

Skorpionen

23. oktober - 22. november

Du har taget hul på en arbejdsom og travl periode. Der stilles krav til dig fra flere sider, og det ligner alt andet end en ferietid for dig. Dette dog medmindre du har planlagt det, for så gælder det om at holde fast trods de krav og forventninger, der møder dig. Du bør dog tage dig tid til at mødes med gode venner for på den måde at nyde både sommeren og hyggeligt nærvær.

Læs mere om Skorpionen

Skytten

23. november - 21. december

Har du ferie og et ønske om at komme lidt væk, kan muligheden opstå meget spontant. En ferie eller et feriested, der tidligere på året ikke var tilgængeligt, kan nu vise sig som en mulighed. Nu kan der dog være praktiske forhold, som det er knapt så let at få på plads, hvis du drager længere væk. Men hvor der er vilje, er der også en vej, og det praktiske kan falde på plads.

Læs mere om Skytten

Stenbukken

22. december - 19. januar

Nu vil det vise sig, om du er så åben overfor nye tiltag. Det er ferietid og med den følger forskellige ønsker til, hvordan den skal bruges. Især når det gælder din bedre halvdel, kan I have hver jeres ønsker. Det bliver nødvendigt at gå på kompromis, men det behøver de fælles oplevelser ikke at lide under. Overlad planlægningen til din ferie- eller rejsefælle, der har styr på det.

Læs mere om Stenbukken

Vandmanden

20. januar - 18. februar

Du kan føle dig presset af hverdagens mange krav eller af en person, du er nært forbundet med. Situationen må løses, hvis ikke den skal sætte sit præg på hele ugen. Løsningen kan virke ret overraskende, men det handler også om, at du er villig til at indgå en aftale med andre. Søger du aktive oplevelser uden for dit hjem, kan det være med til at give den ro hjemme, du trænger til.

Læs mere om Vandmanden

Fisken

19. februar - 20. marts

De ændringer, du foretog dig i sidste uge, bliver implementeret nu. Det handler om, at du kan trække dig mere tilbage, inden du igen vælger en mere fremtrædende rolle eller tager næste skridt i en personlig udvikling. Hverdagens funktioner og gøremål kommer til at fylde mere. Ferietiden kan kræve lidt mere fleksibilitet fra din side, men du ved, hvilke tråde du skal trække i.

Læs mere om Fisken

MegetMere