Ugens horoskoper

Uge 4
Find dit horoskop her og læs hvordan din uge bliver. Du kan også finde meget mere om dit stjernetegn hvis du klikker dig ind på det.

Vædderen

21. marts - 19. april

Efter en del forberedelse, opsamling og efter at overblikket har indfundet sig, er du for alvor klar til at trække i arbejdstøjet. Uanset på hvilken måde, du lægger dig i selen, gør du det med grundighed og efter principper, du ved virker. Opgaver eller aftaler, du har haft fat i, dukker op igen, og ved nærmere eftersyn er der forhold, som godt kan blive bedre. Noget må laves om.

Læs mere om Vædderen

Tyren

20. april - 21. maj

I flere uger har du på grundig vis forsøgt at få styr på nogle overordnede ting i dit liv. Det er ikke sikkert, omgivelserne har mærket det så meget som dig, men nu giver den tid, du har investeret, pote. Du bliver klar til at komme videre, og det er med vigtige erkendelser. Du kan dog godt chokere dine omgivelser, når du sætter ord på de forandringer, du har tænkt dig at gennemføre.

Læs mere om Tyren

Tvillingerne

22. maj - 21. juni

Du skifter perspektiv, og dine synspunkter ændrer sig. Det forvirrer dine omgivelser, hvis du trækker i land eller taler med to tunger. Men det kan ikke være anderledes lige nu, hvor mange indtryk fra fortiden trænger sig på og skal bearbejdes. Der er områder, hvor du er fuldt tilstede og 100% dedikeret. Følg også op på dine ressourcer, både de menneskelige og de materielle.

Læs mere om Tvillingerne

Krebsen

22. juni - 22. juli

Det gælder om at skelne godt i de mange informationer, du modtager. Det er ikke alt, du kan og skal bruge, og nogle informationer forvirrer dig eller når for sent frem. Vend blikket indad og reager ikke for spontant og hurtigt på det, du modtager fra andre. Det stabile finder du på andre områder, og det er i høj grad hos din partner, men kan også være i form af daglige pligter.

Læs mere om Krebsen

Løven

23. juli - 22. august

Det er en helt ny dagsorden, du befinder dig i fra starten af ugen. På nogle områder er situationen uvant, og det får dig til at føle dig på udebane. Opgaver, du har haft sat andre til, må du selv klare. Det gælder også forhold, der har med din sundhed og dit velvære at gøre. Her vil det være fornuftigt at søge oplysninger og gerne et godt råd, men sundhed kræver også din vedholdenhed.

Læs mere om Løven

Jomfruen

23. august - 22. september

Du er i dit eftertænksomme hjørne, og det sætter dig lidt i stå med daglige gøremål. Nogle forhold og pligter må du klare med venstre hånd. Det kan dog kun lade sig gøre, hvis ikke du stiller for strenge krav til dig selv. Sidst på ugen er der optræk til en kærlig affære. Men følelserne er ikke lette at styre, så det kan føre i en retning, du ikke havde tænkt. Du får, hvad dig giver!

Læs mere om Jomfruen

Vægten

23. september - 22. oktober

Det er stadig din base og din familie, der kræver din opmærksomhed, og det er ikke noget nyt. Til gengæld vil du opleve, at den energi og de kræfter du har brugt på disse vigtige områder, nu også begynder at vise resultater. Vigtige oplysninger når dig sidst på ugen, og det får dig til at ændre dine planer. Enten kan du aflyse en af dine aftaler, eller du kan opleve, andre gør det.

Læs mere om Vægten

Skorpionen

23. oktober - 22. november

Med en ny uge kommer også et nyt perspektiv. Du ser på dig selv og dine omgivelser med nye øjne. Samtidig er du også skåret ekstra godt for tungen og griber enhver lejlighed, hvor du kan tage ordet. Men vogt dig for de misforståelser, der generelt hersker i denne tid. Gør du dig ekstra omhyggelig, vil du sagtens kunne formulere dig præcist og knivskarpt med dine budskaber.

Læs mere om Skorpionen

Skytten

23. november - 21. december

Et særligt pres eller et behov for at præstere kan du lægge fra dig nu. Men selvom du får lettet dine skuldre, er der stadig krav og forventninger til dig. Det kan du mærke på hjemmefronten og i familien. Hvis blot du sørger for, at der er højt til loftet, er der plads til alle. Har du ambitioner, der går i en professionel retning, er der vigtige stillinger at tage i den forbindelse.

Læs mere om Skytten

Stenbukken

22. december - 19. januar

Du har samlet energi igennem et stykke tid, og nu kan du mærke, at styrken vender tilbage til dig. Sørg endelig for et konstruktivt afløb for din energi, hvis ikke du får brugt alle dine kræfter i løbet af dagen. Det er godt at være fysisk aktiv. Kommunikativt har du meget, du gerne vil ud med, men her må du først få en fornemmelse for, hvornår omgivelserne er på ”modtag”.

Læs mere om Stenbukken

Vandmanden

20. januar - 18. februar

Du har et standpunkt, til du tager et nyt! Du lader dig ikke farve af, hvad andre mener, hvis du på den måde ændrer mening og skifter holdninger. Men du tænker alligevel mere over tingene for tiden, og det kan næsten føre til en hovedpine med det, du udsætter dig selv for. Det er særligt i weekenden, du har brug for at tænke dig grundigt om, men også at du kan gøre det frit og alene.

Læs mere om Vandmanden

Fisken

19. februar - 20. marts

Efter en arbejdsom indsats kan du få mere tid til at værne om dit netværk. Det kan dog sagtens ske som led i dit arbejde, men alle andre forbindelser er også vigtige. Din partner eller en person, der står dig særlig nær, har du en særlig omsorg for. Det kan føre til flere samtaler, hvor du vil opdage nye sider af denne person. Netop det kommunikative bliver ekstra vigtigt i denne uge.

Læs mere om Fisken

MegetMere