Ugens horoskoper

Uge 47
Find dit horoskop her og læs hvordan din uge bliver. Du kan også finde meget mere om dit stjernetegn hvis du klikker dig ind på det.

Vædderen

21. marts - 19. april

Meld ikke for konkret ud overfor andre, heller ikke selvom du er sikker i din sag. Der dukker nye oplysninger op, som gør, at du får et helt anderledes syn på den sag, der er aktuel. Netop de nye oplysninger får dig til at trænge dybere og finde svar. Når de kommer op til overfalden, kan din holdning være en anden. Nyd, at du kan blive klogere ved at undersøge en sag nærmere.

Læs mere om Vædderen

Tyren

20. april - 21. maj

Du holder koncentrationen omkring nogle nye og spændende tiltag, for der er ikke meget, der forstyrrer dig. Du evner på en fin måde at integrere noget gammelt, velkendt og afprøvet med noget helt ny viden eller teknologi. Er det erfaringer, du kan dele med andre, bør du overveje også at bruge tid på at videreformidle disse. Du har også styr på regler og love, som du kan vejlede i.

Læs mere om Tyren

Tvillingerne

22. maj - 21. juni

En stærk vilje og en enorm arbejdsstyrke præger dig fra starten af ugen. Du får sikkert også brug for at mobilisere alle dine kræfter på en sag, der står overfor sin afslutning. Når først du er i mål og kan give slip, venter der dig en følelse af frihed. Fra midten ugen kan du se og være mere uforstyrret sammen med dem, der føler, at du har været lidt fraværende på det sidste.

Læs mere om Tvillingerne

Krebsen

22. juni - 22. juli

Ugen byder på en ny og frisk start, hvor du kan tage hul på noget nyt og spændende. Forhold omkring sundhed, kost og motion kan du kaste dig over af interesse. Du vil finde ud af, hvor godt det gør dig, hvis du tilfører hverdagen et strejf af en sundere og mere aktiv livsstil. Men kodeordet er, at det skal være sjovt, det du foretager dig, for ellers fænger det dig slet ikke.

Læs mere om Krebsen

Løven

23. juli - 22. august

Nu kan du vriste dig løs af forhold, som har bundet dig, eller som har holdt dig hjemme. Der bliver lejlighed til at komme mere ud. I løbet af ugen får du følgeskab fra en eller flere, der gerne vil deltage i dit selskab og dine gøremål. Overvej tilbuddet, for det kan vise sig, at mange ting er sjovere at være fælles om, end når du er alene. Arbejde og fritid kombinerer du på en fin måde.

Læs mere om Løven

Jomfruen

23. august - 22. september

Der er mange informationer, der fylder dit hoved. Du har brug for at fylde på med den viden, der er tilgængelig, for senere at dele ud af det, du har lært. Når en læreproces slutter midt på ugen, bør du dog overveje, om det ikke er tid til at tage en pause. Der kan være familiemedlemmer, der har brug for at være mere sammen med dig. Der er masser af tid til at dyrke det samvær.

Læs mere om Jomfruen

Vægten

23. september - 22. oktober

Trænger du til forandringer på det hjemlige område, kan der være flere forskellige måder at indføre det nye på. For det første er det let at få andre med på, at der skal ske noget nyt. For det andet har du gode ideer til nogle forandringer i din bolig, der godt kan betyde nogle nyanskaffelser. De fælles aktiviteter vil være populære uden for hjemmet og gerne som en udflugt.

Læs mere om Vægten

Skorpionen

23. oktober - 22. november

De personer, du har haft tæt inde på livet, enten som kolleger eller helt private kontakter, får nu andet at se til. Det betyder, at du kan arbejde og agere mere uforstyrret. Med den energi og koncentration, du lægger for dagen, når du meget langt med alle dine gøremål nu. Du kan arbejde dig forud eller på anden vis indhente tid, som du kan få gavn af på et senere tidspunkt.

Læs mere om Skorpionen

Skytten

23. november - 21. december

Tænk nogle tanker til ende, før du begynder at lufte dem overfor andre. Fra midten af ugen er du klar til at melde rent ud, og det bliver i et sprog og i en form, der afspejler dine ideer. Du kan forvente stor respons, faktisk i en grad så andre næsten tager ordene ud af munden på dig. Der er god tid og kun få afbrydelser i det, der bliver sat i gang og debatteret i denne uge.

Læs mere om Skytten

Stenbukken

22. december - 19. januar

Du kræver koncentration for at klare dine opgaver, og det kan indimellem blive nødvendigt at være helt på egen hånd. Et juridisk eller etisk anliggende har du brug for at tænke godt igennem for at danne dig et overblik, du kan træffe beslutninger ud fra. Der, hvor du engagerer dig blandt ligesindede, kan du nyde godt af en vis popularitet, og derfor er det selskaber, du nyder fuldt ud.

Læs mere om Stenbukken

Vandmanden

20. januar - 18. februar

Det gælder om at tage dine kreative evner i anvendelse for at blive færdig med en opgave. Når den er løst midt på ugen, får du mere frihed og slår dig sammen med andre i et interessefællesskab. Pligterne må du dog stadig klare lidt på sidelinjen, men du har fat i noget, der interesserer dig, så det føles slet ikke som pligter. Din udnyttelse er tiden er god, og du når, hvad du skal.

Læs mere om Vandmanden

Fisken

19. februar - 20. marts

Du suger til dig af mange nye oplysninger, som du ved, du får brug for. Især når det gælder teknik og it, kan det knibe med at bevare overblikket. Der, hvor du skal bruge de nye kundskaber, står du dog ikke alene, og især fra midten af ugen kan du trække på flere i dit netværk. Du har også venskabelige forbindelser, der har viden inden for det område, der er aktuelt for dig.

Læs mere om Fisken

MegetMere