Ugens horoskoper

Uge 39
Find dit horoskop her og læs hvordan din uge bliver. Du kan også finde meget mere om dit stjernetegn hvis du klikker dig ind på det.

Vædderen

20. marts - 19. april

Du har alletiders mulighed for at tage ordet og sætte dagsordenen for en gruppe. Du kan endda gøre det uden sure miner eller indsigelser, selvom der nok vil være en enkelt, som synes, du kan være for meget. Din sans for detaljer får dig til at rydde op i fortidens fejltagelser eller misforståelser. Glæd dig over, de mange veludførte opgaver er afsluttet, når ugen lakker mod enden.

Læs mere om Vædderen

Tyren

20. april - 20. maj

Eftertænksomhed præger dig, og det er fortidens oplevelser, der både bringer minder og følelser frem i dig. Måske har du en stærk trang til at dele disse oplysninger, men udvælg den eller dem, der forstår eller kender til din situation. På den måde sikrer du at blive taget seriøst. Din flittige og arbejdsomme indstilling kommer hurtigt til at overskygge dine sentimentale minder.

Læs mere om Tyren

Tvillingerne

21. maj - 20. juni

Du er i godt selskab fra ugens start. Dine tanker sværmer i alle mulige retninger, så det er ikke let at nyde nuet og dem, du er sammen med. Du har store ambitioner og inddrager gerne andre i dine planer, for måske kan de på en eller anden måde blive din støtte. Lad tiden stå stille i weekenden, og overgiv dig til kærlige stunder med den, du har kær. Herefter kigger du fremad igen.

Læs mere om Tvillingerne

Krebsen

21. juni - 21. juli

Giv dig selv god tid, når du færdes hjemmevant, men også hvis du er uden for dit lokalområde. På den måde kommer du i kontakt med spændende mennesker, der gør et godt og varigt indtryk på dig. Der kan også opstå varme følelser, hvis du er åben overfor det. Anden halvdel af ugen vender du igen tilbage til dit udgangspunkt, og så er det familien, der har din opmærksomhed.

Læs mere om Krebsen

Løven

22. juli - 22. august

En aftale, der gavner din økonomi, ser nu ud til at falde på plads - måske efter længere forhandlinger. Du har en del, du føler at skulle indhente, og derfor har du mange kontakter kørende først på ugen. Selvom du ikke får alle aftaler i hus, mærker du, at andre er dig venlig stemt, og du kan roligt tage et tilsagn for gode varer. Et stærkt samarbejde eller partnerskab nyder du godt af.

Læs mere om Løven

Jomfruen

23. august - 22. september

Stærke følelser gør sig gældende, og det er ikke helt let for dig at rumme eller at sætte ord på disse. Til gengæld er du ikke i tvivl om, hvad det er, der sætter det i gang. Når det hele bliver for meget, vælger du hverdagens gøremål som et middel til at få tankerne på ret køl. Ved ugens slutning kommer fortiden til at få mindre indflydelse, og du gør dig tanker for fremtiden.

Læs mere om Jomfruen

Vægten

23. september - 22. oktober

Du fungerer bedst fra sidelinjen, lidt tilbagetrukket eller i det skjulte. Her får du klaret opgaver, der kræver diskretion eller bare ikke kommer andre ved. Som ugen skrider frem, bliver du mere synlig, og der er intet hemmelighedsfuldt over dig. Nu er du igen den, der samler andre omkring det sociale fællesskab. Det er oplagt at gå forrest, hvis der skal arrangeres festligheder.

Læs mere om Vægten

Skorpionen

23. oktober - 21. november

Du er for tiden bedre til at sætte dig mål og tale om disse, end du er til at følge dem til dørs og få dem udført. Det kan dog sagtens være en stærk position, som du kan drage stor fordel af. Planlægning er som bekendt det halve arbejde, og du kan med fordel bruge tiden her. Fra sidst på ugen og især næste uge kan du så skride til handling. Indtil da vender du mange tanker.

Læs mere om Skorpionen

Skytten

22. november - 20. december

Det er en god idé at lytte til andre, så tro ikke, at du har alle svar selv, men spørg og lyt dig til disse. Samarbejde og parforhold har gode vilkår, og det skyldes, at der i øjeblikket er mere tid til opmærksomhed. Klare aftaler og konkrete beskeder præger midten af ugen, hvilket sikrer, at du når, hvad du har planlagt. Får du chancen for at slå dig løs i weekenden, bør du gøre det.

Læs mere om Skytten

Stenbukken

21. december - 19. januar

Du viser dig fra din effektive side og sætter ind med handling for at nå dit mål. Det kan også være, du bare viser din effektivitet i hverdagen, og det du får fra hånden her. I så fald kan du være ganske godt tilfreds med resultatet af din indsats. Vedholdenhed gør sig også gældende i en debat eller dialog, hvor du vinder ved at holde fast i dine synspunkter og i din argumentation.

Læs mere om Stenbukken

Vandmanden

20. januar - 18. februar

Du har en appeal på børn og unge mennesker, hvor du fremstår som en autoritet eller et godt eksempel. Er det ikke aktuelt for dig, kan du bruge energien på dine egne interesser, hvor du kan udfolde dig på en måde, hvor du får sat dit eget præg. Din økonomi er et andet område, du har mulighed for at præge, især hvis du føler, at denne har været mere eller mindre ude af din kontrol.

Læs mere om Vandmanden

Fisken

19. februar - 19. marts

De fleste er dig meget venligt stemt, og måske derfor er du opmærksom, hvis der er én, der skiller sig ud. En konfrontation er lige så hurtigt overstået, som den opstår, så læg ikke for meget i det. Du har din partner eller en anden kærlig person, du kan betro dig til. Familie og venner viser sig som et stærkt netværk, du kan bruge i flere sammenhænge, og det giver dig tryghed.

Læs mere om Fisken

MegetMere