Vædderen

21. marts - 19. april

Stjernetegnet Vædder er et såkaldt Ildtegn, og den er ikke bange for en udfordring. Den er tiltrukket af alt, der er nyt og spændende, og så elsker den at konkurrere. Vædderen er typen, som helst vil og kan selv. Vædderen er god til at få ideer, men kan til tider være utålmodig. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Vædderen.

Dagens horoskop

5. august

Det kan være godt for dig med fysisk aktivitet, hvis du har for mange tanker i hovedet. Det giver afløb for din lyst til at være for spontan.  

Ugens horoskop

Uge 31

Er du for hurtig på tasterne eller med det, du siger, får du ikke den respons, du ønsker. Du er nødt til at gå mere forsigtigt frem og mærke, hvor du har dem, du ønsker en saglig og fornuftig dialog med. Dine mange gode ideer kan du i første omgang selv arbejde videre med. Det skal nok vise sig, at du har fat i noget, der kan bruges. Tiden er bedst til at holde en lav profil.

Månedens horoskop

august

Fra starten af måneden har du mange detaljer, du skal have på plads. Det stiller krav til din tålmodighed, ikke mindst fordi det ikke går så hurtigt. Tid, du måtte have i overskud, kan du gøre noget godt for dig selv med. Glæd dig over, at anden halvdel af måneden foregår i et højere tempo. Dagene omkring den 22. bliver spændende, og du brænder for en idé eller bliver en del af et dynamisk fællesskab.

Årets horoskop

2021

Du vil generelt være involveret i projekter, hvor der er flere om at løse opgaverne. Der er særligt to højdepunkter i år, som du bør benytte dig af, hvis du ønsker succes – det er i april og oktober. I april får du mulighed for at multitaske mellem flere forskellige ting, og de fleste af dem fører til gode resultater. Vigtigt er det i den forbindelse, at du holder koncentrationen, for der kan forekomme mange løse ender.

I oktober vil fokus være på samarbejde. Der er især én person, som du har god kemi med, og som evner at tænke ud af boksen. Sammen får I mange idéer. Din største gennemslagskraft viser sig fra 1. november og cirka seks uger frem. Her er din vilje særligt mærkbar, og du tager ikke et nej for et nej. Du bliver ved, indtil du får det, som du vil have det. Det samme kan også gøre sig gældende omkring 25. februar.

MegetMere