Skorpionen

23. oktober - 22. november

Stjernetegnet Skorpion er et såkaldt vandtegn, hvilket betyder, at den er følsom. Skorpionen er kendt som det mystiske og hemmelighedsfulde tegn, fordi den typisk gemmer sig bag sit skjold. Det kræver tillid at nå ind til en Skorpion, men når først Skorpionen åbner op, vil du opdage, at lige så hård som Skorpionen kan virke, lige så følsom er den indeni. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Skorpionen.

Dagens horoskop

5. august

Bryd med vanerne, også selv om det ikke er dig, der kommer på ideer, der tjener det formål. Det, der sker, vil højst sandsynligt interessere dig.

Ugens horoskop

Uge 31

Du har taget hul på en arbejdsom og travl periode. Der stilles krav til dig fra flere sider, og det ligner alt andet end en ferietid for dig. Dette dog medmindre du har planlagt det, for så gælder det om at holde fast trods de krav og forventninger, der møder dig. Du bør dog tage dig tid til at mødes med gode venner for på den måde at nyde både sommeren og hyggeligt nærvær.

Månedens horoskop

august

Du kan roligt vende ryggen til en lidt intens situation, der enten udspiller sig på din arbejdsplads eller på hjemmefronten. Det har ikke noget med dig at gøre, og det er bedst ikke at blande sig. Anderledes vigtig indflydelse kan du få den 19.-23., hvor der også kan komme et nyt samarbejde på banen. Det er dig, der har styr på alle detaljerne, og så kan du lade andre om de flyvske planer og store armbevægelser.

Årets horoskop

2021

Året bliver anderledes end 2020. Der er især to livsområder, der er i fokus i år – det ene er familien og boligen, som du må tage dig af, og det andet er dit kreative gen, som aktiveres – samt en eventuel betingelsesløs kærlighed.

I maj og juli vil du med stor sandsynlighed befinde dig på kærlighedens sti. Er du single, er mulighederne for, at du kan blive meget forelsket eller meget berørt af et andet menneskes indflydelse, stor – alt efter hvor du befinder dig i livet. Er du i et fast forhold, kan følelserne blusse op på ny, blive dybere og antage nye dimensioner.

Din bedste periode i året, hvor du har størst gennemslagskraft, er fra 30. oktober til 13. december. I det tidsrum kan du meget let få din vilje igennem, og det bliver dig, der suverænt kommer til at bestemme, når det gælder de hjemlige forhold. Bofællesskab kan eventuelt komme på tale.

MegetMere