Vandmanden

20. januar - 18. februar

Stjernetegnet Vandmand er et såkaldt lufttegn. Vandmandens sande jeg handler om at føle sig fri og individuel. Vandmanden er utraditionel, alternativ, humanistisk og vil gerne gøre verden til et bedre sted. Den tænker i muligheder og løsninger og har stærke principper. Vandmandens venner har en stor betydning for den, og den elsker at arbejde i fællesskaber. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Vandmanden.

Dagens horoskop

5. august

Nu har du ro til at få klaret nogle praktiske opgaver, der har med hverdagen at gøre. Det gælder også, selv om der kan være lidt oprørsk stemning i dit bagland.  

Ugens horoskop

Uge 31

Du kan føle dig presset af hverdagens mange krav eller af en person, du er nært forbundet med. Situationen må løses, hvis ikke den skal sætte sit præg på hele ugen. Løsningen kan virke ret overraskende, men det handler også om, at du er villig til at indgå en aftale med andre. Søger du aktive oplevelser uden for dit hjem, kan det være med til at give den ro hjemme, du trænger til.

Månedens horoskop

august

Oplever du, at andre begrænser dig, er der sikkert noget om det, og det er bedst at indgå i en dialog. Det kan gøre dig klog på problemets kilde og på din partner, hvis det er her, begrænsningerne opstår. Det er andre, der har ordet, og du må derfor lytte mere, end du får taletid. En spændende udvikling i din bolig eller i din familie tager fart fra den 22., og der kan dukke flere overraskelser op i den forbindelse.

Årets horoskop

2021

Din lyst til at være sammen med andre er markant større i år. Dit behov for indre ro bliver mindre, og du får et større overblik. Det betyder også, at du får mere gang i dine projekter, og at du sammen med andre kan udvikle nye idéer eller koncepter. Har du nogle mærkesager, som du brænder for, vil du donere en del af din tid til dem. Du vil gerne udvikle og bringe viden til torvs.

Din gennemslagskraft er størst fra årets start og til sidst i maj og igen fra 1. august og året ud. I den mellemliggende periode – altså fra 23. maj-1. august – vil du bruge din tid på at gå dybere i de undersøgelser eller opgaver, som du har på tegnebrættet. Nye familiemedlemmer kan indfinde sig i forårs- og sommermånederne, ligesom din økonomi kan komme til at flyde ad flere spor. Det kan betyde mere indtjening på job, som ellers ikke ligger ligefor.

MegetMere