Skytten

23. november - 21. december

Stjernetegnet Skytte er et såkaldt ildtegn, og den er derfor fuld af fart og action. Den er født nysgerrig og elsker at opleve nye og spændende udfordringer. Skytten vil gerne have et liv, hvor den kan udforske sig selv på sin egen glade og optimistiske facon. Den friske luft og udendørsaktiviteter er noget som tiltrækker Skytten. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Skytten.

Dagens horoskop

5. august

Færdes du i trafikken, kan den stadig drille, og det kan være godt at forberede dig på. Lunten kan være kort - især hos andre, når planlægningen eller tiden smutter.  

Ugens horoskop

Uge 31

Har du ferie og et ønske om at komme lidt væk, kan muligheden opstå meget spontant. En ferie eller et feriested, der tidligere på året ikke var tilgængeligt, kan nu vise sig som en mulighed. Nu kan der dog være praktiske forhold, som det er knapt så let at få på plads, hvis du drager længere væk. Men hvor der er vilje, er der også en vej, og det praktiske kan falde på plads.

Månedens horoskop

august

Der er flere i din omgangskreds, der ytrer sig, og bølgerne kan gå højt. Den 11. kan du blive provokeret til at tage bladet fra munden og involvere dig i en diskussion. Det kan rykke holdninger hos andre og lægge en dæmper på gemytterne. Herefter bliver tonen både fornuftig, og det bliver lettere at indgå kompromis og finde løsninger. I dagene omkring den 20. står du i en anden snak, der mest handler om etik og retfærdighed.

Årets horoskop

2021

Årets første tre måneder er ubetinget årets bedste. Her kan du få sagt eller skrevet, hvad du har på hjerte, og der vil med stor sandsynlighed være flere personer involveret i dine kommunikationsopgaver. Samarbejde er derfor et centralt omdrejningspunkt i årets første kvartal. Får du ikke sagt eller gjort det, som du har planlagt i årets start, vil du få muligheden igen fra august og året ud.

Et andet livsområde, der med stor sandsynlighed berører familien eller boligen, kommer i fokus i tidsrummet 14. maj-29. juli. Der vil være stor gensynsglæde med steder eller personer fra din fortid, og du vil i den forbindelse bruge tid på din familiehistorie. Står du og skal tage en beslutning i slutningen af maj og er usikker, så vent med at tage endelig afgørelse, til det nye år rinder ind. Meget kan nå at ændre sig, og det rigtige for dig er at vente, til det føles rigtigt indeni.

MegetMere