Tvillingerne

22. maj - 21. juni

Stjernetegnet Tvilling er et såkaldt lufttegn. Tvillingen er indbegrebet af charme, nysgerrighed, og imødekommenhed. Tvillingen er god til at få dine budskaber igennem, hvad enten det er igennem kommunikation, salg eller handel. At rejse er at leve er Tvillingens motto, foruden at læse, studere, og samtale med andre mennesker. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Tvillingen.

Dagens horoskop

5. august

Lysten til at gå nye veje eller gøre noget, der er lidt grænseoverskridende er der stadig. Der, hvor du bør lade fornuften råde, er omkring økonomien i det, du gør.

Ugens horoskop

Uge 31

Der kan være en kurre på tråden eller en uoverensstemmelse, du skal have løst først på ugen. Det kan være helt på sin plads, at du siger fra, men midlerne du bruger er vigtige. Du kan løse meget med et smil og din charme, og en hurtig bemærkning kan også blive din vej ud af konflikten. Du trives ved at lade spontaniteten råde, men det kan kræve lidt bearbejdning af dit bagland.

Månedens horoskop

august

Der hviler et særligt pres over dig de første dage af august. Overvej nøje, hvordan du tackler situationen, og om vanskelighederne er en kamp værd. Der åbner sig nogle nye muligheder, du i stedet kan følge. I dagene 19.-20. viser du både handlekraft og fornyelse, og et vigtigt vendepunkt kan tage sit udgangspunkt her. Der bliver også mere aktivitet på hjemmefronten og i slutningen af måneden starter en kærlig tid.   

Årets horoskop

2021

Du er af natur nysgerrig og holder blandt andet af at læse og studere. Måske dedikerer du dette år til at udvide din horisont betragteligt. Du har chancen for at gøre det. Det mest oplagte tidspunkt for dette vil være fra årets start og til maj og igen fra august og resten af året. Klarer du studierne, er du klar til at gøre brug af din nye viden i 2022. Rejseaktivitet vil sandsynligvis ligesom studierne komme til at fylde meget i 2021.

De tidspunkter, hvor du har mulighed for at gøre dig mest gældende i året, er i januar, marts, juli, september og starten af november. Hvis du kan planlægge efter de perioder, kan du forvente succes og fremgang. Derudover vil der ydermere være to perioder, der er gunstige for tvillingerne: Fra 4. maj til 11. juli, og den allerbedste tid for dig udspiller sig fra 11. til 29. august.

MegetMere