Fisken

19. februar - 20. marts

Stjernetegnet Fisk er et såkaldt vandtegn. Fisken er det mest opofrende af alle stjernetegnene. Som det opofrende væsen Fisken er, arbejder den helst med og for mennesker. Fisken er en meget følsom, sensitiv og sårbar sjæl, som vil gå langt for at tilgodese dens omgivelser ønsker og behov. Fiskens fantasi er uovertruffen, og den elsker eventyr. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Fisken.

Dagens horoskop

5. august

I kærligheden er det ikke dig, der behøver at tage initiativet. Det kan dog ske ret impulsivt, så du må tage en hurtig beslutning, om du er med eller ej.

Ugens horoskop

Uge 31

De ændringer, du foretog dig i sidste uge, bliver implementeret nu. Det handler om, at du kan trække dig mere tilbage, inden du igen vælger en mere fremtrædende rolle eller tager næste skridt i en personlig udvikling. Hverdagens funktioner og gøremål kommer til at fylde mere. Ferietiden kan kræve lidt mere fleksibilitet fra din side, men du ved, hvilke tråde du skal trække i.

Månedens horoskop

august

Sørg for at holde godt styr på dagligdagen først på måneden. Mange aftaler skal koordineres for ikke at ramle sammen. Sammenstød med andre kan du ikke helt undgå den 11. Du kan skrue bissen på eller blive ked af det, hvis andre ikke holder, hvad de har lovet. Den 20. må du passe på dig selv, og møder du modstand her, er det værd at finde én, der kan tale din sag eller på anden møde bakke dig op.

Årets horoskop

2021

Det skorter ikke på drømme i år! Der er mange af dem, og øvelsen bliver at finde ud af, hvad der er realistisk. Det meste af året kan du være i tvivl om, hvad der er det rigtige at satse på, og derfor er det klogt at vente til næste år med at tage beslutninger, der har store konsekvenser.

Skulle du alligevel blive enig med dig selv, vil der være perioder i løbet af året, hvor du ser klart og er beslutsom.

I tidsrummet 14. maj-29. juli vil du føle dig bedst tilpas, og det er også i denne tid, at din gennemslagskraft er størst. Du vil føle dig hjemme, der hvor du færdes, og har du en tro, kan den få ny grokraft, og du vil bruge mere tid på at dyrke det åndelige og spirituelle i tilværelsen. Dette gælder i år især i sommerperioden.

MegetMere