Jomfruen

23. august - 22. september

Stjernetegnet Jomfru er et såkaldt jordtegn. Jomfruen er jordbunden, flittig, pertentlig, arbejdsom og særdeles ansvarlig. Jomfruen tror tit og ofte, at den er kommet her til jorden for at tjene andre, hvilket den gør i stor udstrækning. Jomfruen har øje for detaljer, og den stræber efter at forfine og forbedre alt, der er omkring den. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Jomfruen.

Dagens horoskop

5. august

Det gælder for dig stadig om at komme ned i tempo og undgå en stressende situation. Det kan være ren medicin at være i godt selskab.  

Ugens horoskop

Uge 31

Du brænder for det, du har med at gøre, men det kan have den bagside, at du helt glemmer at tage hensyn til dig selv. Hvis du holder ferie kan du nyde den frihed, det giver, men tankerne omkring dit arbejde eller pligter i øvrigt kan følge med. Du må gøre en ekstra indsats for at få frigjort dig også på det mentale område. Her kan det hjælpe, hvis du opsøger andres selskab.

Månedens horoskop

august

Din planet har fart på, og det har du også! Indtil den 11. sker det lidt fra det skjulte, hvorefter du bliver nødt til at vise dig og være mere ”på”. Det kan skyldes, at du må stå for en formidling, hvor du både bliver set og hørt. En forlænget weekend med en afstikker til udlandet kan blive en realitet den 20.-22. Der er brug for dine varme hænder den 25.-26., eller du kan glæde din partner med romantisk omsorg.

Årets horoskop

2021

Du prioriterer dit velbefindende, og det kan være en god idé, hvis du finder nogle diæter eller kure, der har en bedre virkning end dem, du hidtil har afprøvet. Du vil få held med at finde nogle ernæringskilder, der virkelig formår at matche dit system i januar, marts, april, september, november og december.

Din allerbedste periode ligger i dagene mellem 12. og 29. august. Det kan synes som meget få dage, men det er her, du har den største gennemslagskraft – derfor bør du være selektiv i de aktiviteter, som du virkelig satser på, for du ”risikerer” at få held med det! Samarbejde og de nære relationer kommer særligt i centrum i forårs- og sommerperioden, hvor du kan blive meget tiltrukket af personer, der har en stærk udstråling og anskuer tilværelsen på en anden måde, end du selv gør. Særligt i juli kan du møde en partner eller kæreste, som passer ind i dit liv.

MegetMere