Tyren

20. april - 21. maj

Stjernetegnet Tyr er et såkaldt jordtegn. Tyren er en rigtig livsnyder, der oplever livet gennem sine sanser. Den elsker jordens glæder såsom mad, sex og musik. Tryghed og stabilitet er et must for Tyren, og oplevelser i naturen er altid noget, som kan berige dens krop og sjæl. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Tyren.

Dagens horoskop

5. august

Du kan være ganske rundhåndet, når det gælder oplevelser her i ferietiden. Det strider lidt med din fornuft og forsigtighed, men der er meget, som lokker.  

Ugens horoskop

Uge 31

Din frihed og fritid værdsætter du højt, og det er uanset, om du har ferie eller ej. Der er ingen tid at spilde, og du planlægger helst efter dine egne interesser. Dette kan dog godt give lidt indsigelse fra dit bagland, hvis ikke du er god til at ”gøde jorden” her. Det nye, du tager hul på først på ugen, kan bryde med hverdagen og give liv til den fornyelse, som du hungrer efter lige nu.

Månedens horoskop

august

Hold dig ikke tilbage den første uge af august, hvor det er oplagt at vise helt nye sider af dig selv. Det kan godt være, du får startet noget, der senere er årsag til et mindre hovedbrud, men du kan ikke lade være. Det vil hurtigt vise sig, at du har fat i noget rigtigt, og et gennembrud kan ligge i dagene omkring den 11. Månedens sidste uge går du helhjertet ind for en sag, og du er særdeles effektiv.

Årets horoskop

2021

Du får alle livsområder i spil i år. Det betyder blandt andet, at du får travlt, og nogle perioder vil være mere lykkebringende end andre. Hele fem gange i årets løb får du chancen for at få succes med dine tiltag og projekter: I februar handler det fortrinsvis om udvidelse af jobmuligheder, i april får du personlig vinding, i juni har du mulighed for at udtrykke dig enten verbalt eller skriftligt, hvor du kan nå en stor målgruppe med dit budskab, i september får du hverdagen, arbejdslivet og dit velvære til at gå op i en højere enhed, og i oktober har du mulighed for at forbedre nogle livsområder, som kan give dig forbedret status.

Din største gennemslagskraft ligger i tidsrummene marts, fra midt-april til midt-maj og fra midt-august til midtseptember. Især marts kan blive din bedste tid i 2021, hvor du får mulighed for at shine og få dine drømme til at gå i opfyldelse.

MegetMere