Vægten

23. september - 22. oktober

Stjernetegnet Vægt er et såkaldt lufttegn. Vægten symboliserer især fred, skønhed og harmoni. Vægten hader konflikter og vil altid gøre meget for at imødekomme dens omgivelsers ønsker. Den omgiver sig gerne med smukke ting og bor gerne i smukke omgivelser. Vægten elsker sociale arrangementer, og den er i sit es, hvis de kan hjælpe dens medmennesker. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Vægten.

Dagens horoskop

5. august

Der kan være bud efter dig i en forening eller andet, hvor du plejer at engagere dig. Men hvis du holder ferie, så overvej, om du ønsker at involvere dig nu.

Ugens horoskop

Uge 31

Du er optaget af noget nyt og spændende. Det kan du indfriet både, hvis du kan trække stikket og drage på ferie, men det kan også være en god tid til at starte på nye opgaver. Du har koncentrationen til at komme godt fra start, selvom det også kan blive hårdt arbejde. Holder du ferie, må det godt være af den aktive slags, hvor du kan mærke din krop, dog helst på den gode måde.

Månedens horoskop

august

Første halvdel af august foretrækker du at holde dig lidt i baggrunden. Det er en rigtig god tid til ferie og afslapning. Du kommer ikke til at kede dig, selv om du har dage, hvor du er alene. Få dig projekter, hvor du kan se et resultat - også efter din ferie. Fra den 16. er batterierne ladet op, og du er klar til et kapitelskifte, hvor du nu gerne vil indgå i fællesskab med andre. En privat forbindelse kan du søge efter den 23.

Årets horoskop

2021

Det bliver særligt vigtigt for dig i år at have en ”udvalgt”. Det kan være kærlighedsmæssigt såvel som en ven eller veninde. Én, som du har lyst til at være sammen med hele tiden, som matcher dig, og som du er på bølgelængde med. Den udkårne kan du måske møde i midten af februar, juni, september eller sidst i oktober. Måske kommer der en pause i relationen i maj og juni, men forbindelsen kan igen optages i juli.

Har du mål, som du går efter, måske i forbindelse med arbejde eller spirituel praksis, vil din største gennemslagskraft skinne igennem fra 25. februar til 21. marts. I det tidsrum mærker du succes og stort velbehag – blandt andet med dem, du omgås. Mellem 14. april og 9. maj samt 16. august til 10. september har du ligeledes mulighed for at markere dig på en konstruktiv måde. Alt, hvad du gør i denne periode, vil med meget stor sandsynlighed lykkes for dig.

MegetMere