Krebsen

22. juni - 22. juli

Stjernetegnet Krebs er et såkaldt vandtegn, som symboliserer følelser og sårbarhed. Krebsen kaldes for kærnefamiliebegrebets stjernetegn, og derfor har familieliv, børn, og omsorg for andre en stor plads hos en Krebs. Krebsen er et naturtalent til at skabe tryghed og ro, men den er også hypersensitiv. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Krebsen.


Dagens horoskop

5. august

Du kan stadig møde overraskelser på din ferie, men også uforudsete hændelser, der har det med at koste ekstra. Til gengæld er du god til at holde regnskab.   

Ugens horoskop

Uge 31

Du kan sætte en ære i at påtage dig et ansvar eller træffe en beslutning. Men især når det gælder beslutninger, der er af økonomisk karakter, er du bedst tjent med at se tiden an. Det handler om ikke at slå til, før du har undersøgt alternative muligheder eller indhentet endnu et tilbud. Der kan være stor forskel på det, der ellers ser ud til at være umiddelbart sammenligneligt.

Månedens horoskop

august

En travl start på måneden gør det vigtigt at styre din tid, for du ønsker at være så effektiv, som muligt. Forsømmer du en af dine nærmeste, kan du søge at indhente det i weekenden 7.-8., hvor det er oplagt at skeje lidt ud. Du kommer hurtigt i omdrejninger igen og endda så meget, at du den 20. igen har brug for at tage en pause. Herefter bliver du noget bedre til at begrænse dig, og tage tingene som de kommer.

Årets horoskop

2021

Fra årets start og indtil midten af maj kan du forvente at få en del bevågenhed, og i den periode er det oplagt at udnytte denne synlighed. Således er der især to tidspunkter – sidst i januar og midt i april – hvor du kan få held med at markere dig i det offentlige rum. Desuden vil dagene midt i oktober og omkring jul også være velegnede til at få opmærksomhed på dine mærkesager.

Men der er også et andet interesseområde, som ligeledes kan få vind i sejlene, og det handler om din stadige interesse og nysgerrighed på spirituelle og psykologiske områder. I maj og i juni kan du især gøre dig gældende med din viden og kompetence, og hvis du trænger til at udvide din horisont yderligere på feltet, kan ophold på kurser og retreats (eventuelt i udlandet) på de tidspunkter være en oplagt mulighed. Din intuition skærpes i sommerperioden.

MegetMere