Løven

23. juli - 22. august

Stjernetegnet Løve er et såkaldt ildtegn. Løven er født til lederskab, anerkendelse og stolthed. Den er god til at organisere, være idérig og til at inspirere sine omgivelser. Desuden er Løven det mest gavmilde af alle tegn, så det med at give gaver og ros til andre er med til at gøre livet rigt. Få dagens, ugens, månedens og årets horoskop for Løven.

Dagens horoskop

5. august

Hvis du fortryder et køb eller en aftale, kan du enten bide stoltheden i dig eller søge at lave handlen om. Undersøg dine muligheder.

Ugens horoskop

Uge 31

En sag eller et dilemma fra sidste uge står øverst på din to do liste fra ugens start. Du kan være den, der får brikkerne til at falde på plads og enderne til at nå sammen. Det kræver, at du sætter ord på det, uenigheden handler om. Du har øje for en lidt utraditionel løsning, der nok skal vinde indpas og genoprette ro og orden. Arbejdsmæssige forhold kan afbryde dig i weekenden.

Månedens horoskop

august

Du er særlig udtryksfuld, men den 1. og 2. er det alligevel ikke let at bryde igennem. Nu ligger det ikke til dig at give op, så du kan tænke over situationen nogle dage, og herefter vælge en helt anden metode. Det vil give den opmærksomhed, du søger. Omkring den 20. står du overfor en kær person, du gerne vil være mere sammen med. Sammen kan I lade drømme og følelser udvikle sig i en kærlig retning.

Årets horoskop

2021

Samarbejde, parforhold og forhold til f.eks. offentlige myndigheder kommer i særligt fokus i løbet af året. Du påvirkes en del af dine nære relationer det meste af året. Selv om du selv kan markere dig og måske også være ligeglad med, hvad andre mener og synes, er der alligevel en særlig person, der kan få dig til at lytte og måske også tage imod kritik! Men det kræver, at I er helt på bølgelængde. Faktisk kan du føle dig meget inspireret af vedkommende, og et samarbejde vil falde meget fordelagtigt ud.

I maj og juni vendes din opmærksomhed mod andre områder, og her kan du især gøre opmærksom på dig selv i nogle helt specielle sammenhænge. Du har en viden, som ligger på et specialområde, hvor man skal være trænet i at forstå eller opfylde nogle særlige betingelser for at få hjælp. Du har heldet med dig, så hold dig ikke tilbage med at søge eventuelle tilskud i det tidlige forår.

MegetMere