Månedens horoskoper

Find dit horoskop her og læs hvordan din måned bliver. Du kan også finde meget mere om dit stjernetegn hvis du klikker dig ind på det.

Vædderen

21. marts - 19. april

Du har brug for en stille start på måneden, hvor du tager vare på dig selv. Energien stiger den 4.-9., hvor du viser din udholdenhed og styrke. Du kan kæmpe for en sag eller gennemføre, hvad du sætter dig for. Det, du sætter i gang nu, kan du afslutte sidst på måneden, eller det kan være her, du ser de synlige resultater af din indsats. Fra midten af måneden må du vise mere diplomati og give din partner mere opmærksomhed.

Læs mere om Vædderen

Tyren

20. april - 21. maj

Det er ikke let at blive klog på andre i dagene 1.-3., så vent til lige herefter, hvis du ønsker en klar besked. Den 6. har du heldet med dig, og du kan blive beriget med gode oplevelser især på jobbet. Fra den 10. bevæger du dig væk fra din komfortzone, og resten er måneden kan føles som om, at du er på udebane. Et stærkt frihedsbehov får dig til at søge nye veje og møde nye mennesker i dagene omkring den 23.

Læs mere om Tyren

Tvillingerne

22. maj - 21. juni

Uklare mål svækker din energi de første dage af måneden, men herefter bliver du meget fokuseret. En arbejdsbyrde handler om forståelse og viden, altså en mental opgave. Her får du tingene på plads og kan nyde det overblik, det giver dig den 20. Det er også her, du viser et kærligt overskud, der er godt for parforholdet, men også en lyst til at date tager sit udgangspunkt her. Oplevelser her får dig til at kigge indad.    

Læs mere om Tvillingerne

Krebsen

22. juni - 22. juli

Start måneden med at få opklaret og ryddet en forvirring eller misforståelse af vejen. Den 7.-9. kan du få opbakning fra både venner, din partner eller en kollega. Men en personlig usikkerhed lurer og må afvente et bedre afsæt for handling. Boligmæssige forbedringer eller en udvidelse af familien kan blive aktuelt. Månedens slutning har også et familiært fokus, og du er på sikker kurs i parforhold og kærlighed.

Læs mere om Krebsen

Løven

23. juli - 22. august

Du kan få styr på nogle tanker den 4.-6., og det kan ske, fordi du betror dig til din tættest allierede. Det handler om at komme i balance med dit indre - en balance, du bliver udfordret på den 14. I stedet for at tænke på dig selv, kan du gøre noget for andre. I dagene omkring den 17. kan du nå et mål eller præstere ud over det sædvanlige. Du har grund til at nyde dine resultater sammen med andre sidst på måneden.

Læs mere om Løven

Jomfruen

23. august - 22. september

Inden du for alvor kan komme i gang med dine planer, må du først hjælpe og støtte én, der står dig nær. Herefter kan du blive meget ambitiøs, og med dit energioverskud når du langt. Der kan på sigt også være gode penge at tjene. Kærlighed og parforhold har gode vibrationer den 19.-21. Den 22. træffer du en vigtig beslutning, sætter farten lidt ned. Efter den 27. er det tid til at reflektere.

Læs mere om Jomfruen

Vægten

23. september - 22. oktober

Måneden starter og slutter meget behageligt. Den 6. er dog lidt ambivalent, for mens én dør lukkes, kan du samtidig glæde dig over en anden, der åbnes og giver dig gode muligheder. Fra den 10. er du på udebane og må bruge dine evner for at spille sammen med andre. Den 17. går det op ad bakke, og du føler dig låst fast. Den 23. byder på noget helt nyt, og endelige slutter måneden med smukke og romantiske stunder.

Læs mere om Vægten

Skorpionen

23. oktober - 22. november

Følelser kan forvirre først på måneden, hvor du trods forvirringen har behov for at handle. Kan du vente til den 6., ser du alting mere klart. Det er også her, du gør dig godt bemærket i et forum, hvor du har en betroet rolle. Indtil midten af måneden viser du synlige resultater, men herefter ønsker du ikke så meget opmærksomhed. Nu er du mere privat, men stadig arbejdsom og det kan ses på det, du udrettet i hjemmet.

 

Læs mere om Skorpionen

Skytten

23. november - 21. december

Kvaliteten i det du leverer og arbejder med er svingende først på måneden. Men det er ikke noget, du skal bebrejde dig selv - det er forholdene, det er galt med. Til gengæld kan du glæde dig over god holdånd og godt samarbejde. Hvis kaos råder først på måneden, kan du samle trådene og færdiggøre en opgave den 25. Både i parforhold og venskaber kan du høste gode oplevelser i anden halvdel af september.

Læs mere om Skytten

Stenbukken

22. december - 19. januar

Mange oplysninger forvirrer dig fra månedens start, hvor du må tage dig tid til at skille alt det overflødige fra. Den 4.-6. har du en plan og går målrettet videre. Arbejdsenergien er virkelig god i dagene herefter, og du vil, inden måneden slutter, kunne få afsluttet en vigtig sag. Energien i dit parforhold svinger lidt, men hvis du efter den 27. kan holde lidt igen med andre arbejdet, fremmer det dit fokus her.  

Læs mere om Stenbukken

Vandmanden

20. januar - 18. februar

Undgå aftaler og handler af økonomisk karakter de første dage, hvor du let lader dig forblinde. Herefter er du langt mere fornuftig, både når du indgår aftaler, men også i din kontakt med andre. Andre kan følge din logik, og du står stærkt, hvis du skal formidle eller befinder dig i en undervisningssituation. De sidste par dage nyder du respekt for din kunnen, men også i parforholdet er kemien helt oppe at ringe.

Læs mere om Vandmanden

Fisken

19. februar - 20. marts

Du må gerne være lidt fjollet og prøve kræfter med noget utraditionelt først på måneden. Det handler om at genfinde arbejdsglæden. Den 6. kan du være heldig - både hvad penge angår, men måske endnu bedre også ved, at andre sætter pris på dig. En tvivl omkring dig selv, eller en af dine kontakter den 14., skal du bare lade drive over. Den 20. kan du nemlig glæde dig over andres positive respons på dig.

Læs mere om Fisken

MegetMere