Dagens horoskoper

mandag d. 26. september 2022
Find dit horoskop her og læs hvordan din dag bliver. Du kan også finde meget mere om dit stjernetegn hvis du klikker dig ind på det.

Vædderen

20. marts - 19. april

Der dukker en mulighed op for at forandre din hverdag i en bedre eller smukkere retning. En partner er med til at skubbe denne proces i gang.

Læs mere om Vædderen

Tyren

20. april - 20. maj

Du går til sagens kerne med en passion, der godt kan ende med at overrumple dig. Når det gælder ægte følelser, har du ikke brug for kompromiser.  

Læs mere om Tyren

Tvillingerne

21. maj - 20. juni

Gamle forbindelser har det med at dukke op, og du behøver ikke gøre ret meget for at etablere kontakt til en ven, en tidligere kæreste eller et familiemedlem.  

Læs mere om Tvillingerne

Krebsen

21. juni - 21. juli

Særlige beslutninger træffes og er med til at sikre en god og stabil situation hjemme såvel som i din familie. Du møder velvilje og opbakning fra andre.  

Læs mere om Krebsen

Løven

22. juli - 22. august

Ekspansionsmuligheder er i dine tanker, og de har med viden og indsigt at gøre. Det er områder, du kan indfri ved at lære nyt eller ved at rejse.  

Læs mere om Løven

Jomfruen

23. august - 22. september

Det er muligt at komme helt ned i detaljer omkring din økonomi, og det ser bedre ud, end du har forventet. En forsigtig tilgang passer dig bedst.  

Læs mere om Jomfruen

Vægten

23. september - 22. oktober

Kombinerer du din følsomme side med din nuværende styrke og gennemslagskraft, er du i stand til at foretage dig større livsomlægninger.

Læs mere om Vægten

Skorpionen

23. oktober - 21. november

Du finder let en at tale fortroligt med, og det har du især brug for, hvis det har med en hemmelighed at gøre, som du ikke ønsker bliver lækket.

Læs mere om Skorpionen

Skytten

22. november - 20. december

Du påtager dig lederskab i en situation, hvor det egentlig ikke forventes af dig, men det sker som følge af, at du ikke vil vente på, at andre gør det.

Læs mere om Skytten

Stenbukken

21. december - 19. januar

Nyheder fra især udlandet gør et stort indtryk på dig. Hvis det får dine bekymringer til at stige, bør du være mindre opsøgende på disse.

Læs mere om Stenbukken

Vandmanden

20. januar - 18. februar

En desorientering plager dig, når det handler om din økonomi, og det bedste du kan gøre lige nu er at stole på din mavefornemmelse.

Læs mere om Vandmanden

Fisken

19. februar - 19. marts

Du møder modstand fra en person, der betyder noget særligt for dig. Inden du reagerer for voldsomt, bør du også lægge mærke til den sympati, andre viser dig.

Læs mere om Fisken
" :ad="{ slotId: 'cncpt-mob6' }" />

MegetMere