Dagens horoskoper

søndag d. 28. november 2021
Find dit horoskop her og læs hvordan din dag bliver. Du kan også finde meget mere om dit stjernetegn hvis du klikker dig ind på det.

Vædderen

21. marts - 19. april

Det overblik, du mente at have, bliver udfordret, for har du egentlig styr på det, du gerne vil have styr på? Kom tidligt fra start i morgen!

Læs mere om Vædderen

Tyren

20. april - 21. maj

Brug dagen på så afstressende gøremål som muligt. Det gælder især, hvis du ved, at næste uge starter med mange opgaver og tidspres.  

Læs mere om Tyren

Tvillingerne

22. maj - 21. juni

Der skal julehygges på denne 1. søndag i advent, og for dig, der har hænderne skruet rigtigt på, kan der også være en kreativ proces at gå ombord i.

Læs mere om Tvillingerne

Krebsen

22. juni - 22. juli

Der er optræk til en konkurrencesituation, hvor du lige nu ikke har den føring, som du kan ønske dig. Heldigvis er konkurrencen mest for sjov.  

Læs mere om Krebsen

Løven

23. juli - 22. august

Der er venner, som opsøger dig, og hvis ellers du har tid og lyst, kan I sagtens få spontane aftaler i stand. Du skal nemlig også julehygge med andre.

Læs mere om Løven

Jomfruen

23. august - 22. september

Du løber stærkt og kan indhente det forsømte, men er der måske også en bestemt person, du på den måde forsøger at løbe op eller at indhente?

Læs mere om Jomfruen

Vægten

23. september - 22. oktober

Der bliver skruet op for den livlige snak, der indimellem godt kan udvikle sig til en diskussion. Det handler om at få på plads, hvem der har ret eller ej.

Læs mere om Vægten

Skorpionen

23. oktober - 22. november

Nu markeres julen for alvor, og hvis det ikke allerede ses i dit hjem, er det på tide at gøre noget ved det. Lige så vigtig er hyggen omkring måltiderne.  

Læs mere om Skorpionen

Skytten

23. november - 21. december

En optrapning af en diskussion kan være det, du oplever, også selv om du ikke tager del i meningsudvekslingerne. Et anderledes bidrag bliver vel modtaget.  

Læs mere om Skytten

Stenbukken

22. december - 19. januar

Den vidensindsamling, du har taget fat på, kan vise sig at blive mere krævende, end du i første omgang havde forestillet dig. Du har brug for flere oplysninger.

Læs mere om Stenbukken

Vandmanden

20. januar - 18. februar

En situation eller en samtale spidser til, og fordi den ikke involverer dig direkte, er det lettere for dig at gennemskue, hvad der i virkeligheden foregår.  

Læs mere om Vandmanden

Fisken

19. februar - 20. marts

Det er ikke alle, der er lige så gode til at slappe af og nyde julens officielle indtog denne 1. søndag i advent. Andre kan virke stressede og oppe at køre.  

Læs mere om Fisken

MegetMere