Dagens horoskoper

torsdag d. 5. august 2021
Find dit horoskop her og læs hvordan din dag bliver. Du kan også finde meget mere om dit stjernetegn hvis du klikker dig ind på det.

Vædderen

21. marts - 19. april

Det kan være godt for dig med fysisk aktivitet, hvis du har for mange tanker i hovedet. Det giver afløb for din lyst til at være for spontan.  

Læs mere om Vædderen

Tyren

20. april - 21. maj

Du kan være ganske rundhåndet, når det gælder oplevelser her i ferietiden. Det strider lidt med din fornuft og forsigtighed, men der er meget, som lokker.  

Læs mere om Tyren

Tvillingerne

22. maj - 21. juni

Lysten til at gå nye veje eller gøre noget, der er lidt grænseoverskridende er der stadig. Der, hvor du bør lade fornuften råde, er omkring økonomien i det, du gør.

Læs mere om Tvillingerne

Krebsen

22. juni - 22. juli

Du kan stadig møde overraskelser på din ferie, men også uforudsete hændelser, der har det med at koste ekstra. Til gengæld er du god til at holde regnskab.   

Læs mere om Krebsen

Løven

23. juli - 22. august

Hvis du fortryder et køb eller en aftale, kan du enten bide stoltheden i dig eller søge at lave handlen om. Undersøg dine muligheder.

Læs mere om Løven

Jomfruen

23. august - 22. september

Det gælder for dig stadig om at komme ned i tempo og undgå en stressende situation. Det kan være ren medicin at være i godt selskab.  

Læs mere om Jomfruen

Vægten

23. september - 22. oktober

Der kan være bud efter dig i en forening eller andet, hvor du plejer at engagere dig. Men hvis du holder ferie, så overvej, om du ønsker at involvere dig nu.

Læs mere om Vægten

Skorpionen

23. oktober - 22. november

Bryd med vanerne, også selv om det ikke er dig, der kommer på ideer, der tjener det formål. Det, der sker, vil højst sandsynligt interessere dig.

Læs mere om Skorpionen

Skytten

23. november - 21. december

Færdes du i trafikken, kan den stadig drille, og det kan være godt at forberede dig på. Lunten kan være kort - især hos andre, når planlægningen eller tiden smutter.  

Læs mere om Skytten

Stenbukken

22. december - 19. januar

Nogle lidt hektiske eller forvirrende dage er ved at være overståede, og der kan komme lidt mere ro på. Men forvent ikke, at alt kører uden ændringer.  

Læs mere om Stenbukken

Vandmanden

20. januar - 18. februar

Nu har du ro til at få klaret nogle praktiske opgaver, der har med hverdagen at gøre. Det gælder også, selv om der kan være lidt oprørsk stemning i dit bagland.  

Læs mere om Vandmanden

Fisken

19. februar - 20. marts

I kærligheden er det ikke dig, der behøver at tage initiativet. Det kan dog ske ret impulsivt, så du må tage en hurtig beslutning, om du er med eller ej.

Læs mere om Fisken

MegetMere