Dagens horoskoper

fredag d. 24. marts 2023
Find dit horoskop her og læs hvordan din dag bliver. Du kan også finde meget mere om dit stjernetegn hvis du klikker dig ind på det.

Vædderen

20. marts - 19. april

Indimellem alle dine tanker, der kredser om nye projekter, har du brug for en pause. Det er oplagt at tage den nu og mærke alle dine andre sanser og behov.

Læs mere om Vædderen

Tyren

20. april - 20. maj

Gør bare en status over arbejde, for der er nogle større ændringer på vej, og du er ved at nå en afslutning på et meget langtrukket projekt.

Læs mere om Tyren

Tvillingerne

21. maj - 20. juni

Du har det fint med at påtage dig ansvar og lederskab, og lige så villig er du til at bakke en ny leder op. Det er overvejelser nu, som snart bliver aktuelle.   

Læs mere om Tvillingerne

Krebsen

21. juni - 21. juli

Dagen er fantastisk til at hygge sig, og det kan være lige fra fælles morgenbord på arbejdspladsen, frokost med en ven eller den gode hjemmelavede mad.

Læs mere om Krebsen

Løven

22. juli - 22. august

Omsorg for dine medmennesker står højt på din prioriteringsliste i dag, hvor du gerne giver dig tid til at høre og fornemme, hvordan stemningen er.

Læs mere om Løven

Jomfruen

23. august - 22. september

Der er en god balance til stede, som sikrer, at du både er aktiv, men også at du tillader dig selv nogle mere rolige stunder, som du også har brug for.

Læs mere om Jomfruen

Vægten

23. september - 22. oktober

Der er god ro til, at du får færdiggjort papirarbejde eller forhold, der har med arbejde eller uddannelse at gøre. En flere måneder lang indsats slutter nu.

Læs mere om Vægten

Skorpionen

23. oktober - 21. november

Et arbejde på det indre plan, der har stået på i mange måneder, er nået til en ende for denne gang. Det betyder, at en indre usikkerhed fejes af vejen.

Læs mere om Skorpionen

Skytten

22. november - 20. december

Der må gerne være plads til selvforkælelse, og det får du let til at passe sammen med weekenden, der begynder nu. Behagelige møder præger dagen.  

Læs mere om Skytten

Stenbukken

21. december - 19. januar

Et længerevarende projekt eller opgave, der har strukket sig over lang tid, er det nu muligt at få sat et punktum for. Du trænger til at få ryddet skrivebordet.  

Læs mere om Stenbukken

Vandmanden

20. januar - 18. februar

Du får mulighed for at få mere ro omkring dig, så nydelse og samvær er gode betingelser. Det starter allerede midt på dagen og lover godt for din weekend.

Læs mere om Vandmanden

Fisken

19. februar - 19. marts

Sæt farten lidt ned omkring dine mentale aktiviteter. Det kan sagtens ske med en god bog eller andre rolige aktiviteter, der får dig til at slappe af.

Læs mere om Fisken
" :ad="{ slotId: 'cncpt-mob6' }" />

MegetMere