mode

Sådan bliver du supershopper

Af Line Sølvhøj Jensen 20. januar 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Lige nu er der udsalg rigtig mange steder. Her får du råd til, hvordan du bliver supershopper og gør de bedste køb!

Du tænker sikkert, at nu hvor der er udsalg, skal du købe en masse gode ting. Og så har du sikkert også prøvet at komme hjem med noget tøj, som du faktisk aldrig får brugt. Her får du nogle råd til, hvordan du bliver totalt supershopper og køber de rigtige ting!

1. Du har jo sådan en i forvejen!
Den sorte trøje er bare såååå pæn. Men hvis du allerede har en, der minder om i forvejen, så drop den. Er det ikke bedre at finde noget, som du ikke allerede har?

2. Mange små eller en stor?
Vil du helst have en masse små ting eller en lidt dyrere ting? Du har sikkert ikke råd til det hele, så tænk over, hvad du helst vil have, så du ikke ender med at bruge penge på det forkerte.

3. Behold prismærket på.
Nogle steder kan du godt få byttet tøjet eller skoene, hvis prismærket stadig sidder på. Så vent lige med at klippe det af, til du har prøvet det på igen. Nogle gange sidder tøjet bare anderledes, når du får prøvet det anden gang.

4. Nej, den kommer ikke til at passe.
Hvis du nu bare lige trak maven lidt ind, eller krummede tæerne lidt sammen, så passer den nok. Nej, der er ingen chance for, at du kan holde ud at have sko på, der er for små, og det er nok lige optimistisk nok at købe en bluse, der er for lille. Selv om du har forelsket dig i skoene eller blusen, så spar pengene og brug dem på noget andet.

5. Har du noget, der passer til?
Hvis ikke, så kommer du sikkert ikke til at bruge den. Det er da sjovt med en kjole i en masse farver eller nogle sjove leggings, men hvis du slet ikke har noget i dit tøjskab, som passer til, så kommer du sikkert aldrig til at bruge det, og så er det altså spild at penge.

6. Er du i tvivl?
- så lad vær med at købe det. Du kan jo få lagt tøjet til side og så lige tænke en ekstra gang over, om du skal købe det. Hvis du bliver ved med at tænke på tingene og brænder efter at få den, så kan du godt gå tilbage og købe den!

7. Hvordan er tendenserne?
Det ville være superærgerligt at købe noget, som kort tid efter bliver helt umoderne. Så tjek på nettet eller i modebladene, hvordan modetendenserne er, så du kan gøre dig et godt køb.

MegetMere