Ganni og Ester Manas
mode

Ganni og Ester Manas indgår nyt samarbejde, der skal hylde alle kropstyper og størrelser

Af Rose Maria Boelsmand 12. juni 2023
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: PR
Alle styles i kollektionen vil blive lavet i størrelse 32 til 52.

Ganni er en pioneer på mange måder, og nu tager det danske brand endnu et skridt i den rigtige retning for at forene størrelsesinklusivitet og high fashion. Ganni er nemlig gået sammen med det førende brand indenfor size-inclusivity, Ester Manas.

Ester Manas er allerede et anerkendt navn i branchen – de har blandt andet været nomineret til den prestigefulde LVMH Fashion Prize – som ikke blot er kendt for deres opbrud med det gængse størrelsesspektrum, men også for deres modige og livlige tilgang til tøjdesign, som har til hensigt at indgyde kvinder med en følelse af styrke og fællesskab – og selvfølgelig med et bæredygtigt fundament.

Ganni x Ester Manas. Foto: PR

På den måde er der allerede bygget naturlig bro mellem Ganni og Ester Manas, og det forlænges nu i en særskilt kollektion.

Ganni x Ester Manas-kollektionen består af fire kjoler, fire stykker badetøj og to T-shirts, der alle er designet til at klæde alle kropstyper og størrelser. Således findes alle styles i kollektionen i størrelse 32–52. Kollektionen, der blev præsenteret under modeugen i Paris i 2022, er inspireret af stranden og farverne er holdt i akvamarinblå, bordeaux, sort og blød lyserød, og alt er lavet i certificeret økologisk bomuld, certificeret genanvendt polyamid og certificeret genanvendt polyester mesh.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Gannis kreative direktør, Ditte Reffstrup fortæller om samarbejdet: ”Vi er glade for at samarbejde med Ester Manas omkring dette spændende projekt. Begge brands deler en vision om at designe til den selvsikre og powerfulde kvinde. Kollektionen, vi har skabt sammen, er en hyldest til kvindelighed og inklusivitet.”

Ganni x Ester Manas lanceres i juni 2023 i udvalgte Ganni-butikker verden over samt på Ganni.com.

Artiklen blev første gang bragt på ELLE.dk. Dette er en redigeret version.

Læs mere om