bella poarch hugo
mode

HUGO og Bella Poarch i spændende samarbejde: Se kollektionen her

Af Sigrid Glavind 21. september 2023
Foto: HUGO
Vi Unge deltog i lanceringen af den nye kollektion, hvor vi var blandt de første til at se den nye kollektion, HUGO x Bella Poarch.

Vi Unge var inviteret af Hugo Boss.

92 millioner følgere.

2,3 milliarder likes.

3. mest fulgte på TikTok.

Bella Poarch. Et internetfænomen, de fleste mennesker over 25 aldrig har hørt om, hvorimod de fleste unge (som er på TikTok) ved, at hun er større på sociale medier end både stjerner som Taylor Swift og Kim Kardashian.

Derfor forstår vi godt, hvis HUGO jublede, da idéen med at lave en kollektion med Bella Poarch kom på tegnebrættet.

Det er en lille genistreg fra Hugo Boss' side, når det kommer til at holde sig aktuel hos de yngste modeinteresserede. Kollektionen har nemlig et langt mere ungt udtryk, end mange af deres tidligere kollektioner.

Og man er da heller ikke i tvivl om, at Bella Poarch er mastermind bag kollektionen, hvor nøgleordene er sølv, mesh, læder og kæder.

Se et udsnit af kollektionen her:

Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR

Du kan også se hele kollektionen online her.

Vi Unge deltog i lanceringen i London, hvor vi var blandt de første til at se kollektionen HUGO x Bella Poarch - og så skulle vi selvfølgelig mødes med dronningen af lip-sync, Bella Poarch!

En af Bella Poarch' mest sete videoer er blevet en viral trend. Den 12 sekunder korte trend skulle selvfølgelig prøves af sammen med trendskaberen. Se videoen her:

@viunge Wait for it 🤯 Vi Unge var inviteret til London for at se den nye kollektion @HUGO x @Bella Poarch 🖤 Her mødte vores journalist, Sigrid, selveste dronningen af lip-sync! Bella Poarch har blandt andet formået at lave en af de mest sete TikToks nogensinde. Lige nu er Bella poarch aktuel med sit samarbejde med HUGO og har lige udgivet sin nye single “Crush” 🍭 #inviteret #bellapoarch #HUGOYourWay #hugoyourway #bellapoarchtrend #trendingtiktok #bellapoarchedits ♬ suara asli - H 7 7 7 Y - MAMUD

Bella Poarch er derudover aktuel med udgivelsen af sin nye single "Crush".

MestLæste