kim kardashian
Kendte

Første trailer med Kim Kardashian i populær serie er klar: se den her

Af Christoffer Mygind Juul 8. september 2023
Foto: Ruba/Backgrid/Ritzau Scanpix
Det kunne meget vel blive en ny karrierevej for reality-dronningen, hvis man dømmer ud fra traileren.

Da det i april blev annonceret, at Kim Kardashian skulle være med i den nye sæson af horror-serien 'American Horror Story', blev det mødt med en vis skepsis fra fans af både hende og den populære serie.

For selv om SKIMS-skaberen om nogen er vant til at være foran kameraet, så er det alligevel en hel del år siden, hun sidst var med i en fiktionsserie. Faktisk så længe siden, at de fleste nok har glemt, at hun faktisk har haft små roller i serier som ’CSI: NY’ og ’Drop Dead Diva’.

Så da den lille teaser-trailer udkom tilbage i juli, var det med at have det skarpe blik på for at få øje på realitystjernen, der var noget nær umulig at genkende.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men nu kan du endelig få et bedre smugkig på stjernens rolle i serien.

Den fulde trailer til sæson 12 af 'American Horror Story' er nemlig netop landet, hvor Kim Kardashian spiller overfor Emma Roberts, der har haft bærende roller i tidligere sæsoner af samme serie.

I den nye sæson indtager Emma Roberts så igen hovedrollen, hvor hun spiller en af verdens største superstjerner, der kæmper med at få sit allerstørste ønske opfyldt – at stifte familie. Det er dog ikke helt nemt, og med hele verden som tilskuer, inklusive fanatiske fans og farlige forfølgere, skal det hurtigt vise sig at blive mere kompliceret end som så.

Med sæsonens omdrejningspunkt i Hollywoods spotlight med røde løbere og blitzende paparazzier, ser det ikke helt ud til at være så langt fra Kardashians virkelige liv. Selv om det her med al sandsynlighed er en hel del mere dramatisk end det, stjernen ellers er vant til.

Udover Kim Kardashian og Emma Roberts byder rollelisten også på Cara Delevingne og ’Pose’-stjernen Michaela Jaé Roderiguez.

Den nye sæson får premiere på Disney+ den 20. september 2023.

Denne artikel blev første gang bragt af ELLE.dk. Dette er en redigeret version.

Læs mere om

MestLæste