Kim Kardashian
Kendte

Kim Kardashian får rolle i hitserie

Af Signe Fage 11. april 2023
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Evan Agostini/AP/Ritzau Scanpix
"American Horror Story" får pludselig en kæmpestjerne med på rollelisten, når Kim Kardashian slår sig ud som skuespiller.

Hun har før lagt stemme til en tegnefilm, men nu vil hun vise sit ansigt, når hun endnu en gang rammer det store lærred.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Megastjernen Kim Kardashian afslører på sin instagram, at hun skal være med i den kommende sæson af ”American Horror Story”.

Det afslører hun på sin egen instagram, hvor hun har postet et klip, hvor der står: ”Emma Roberts og Kim Kardashian er delikate”. Under videoklippet spiller seriens titelmusik, og filmen afsluttes med at fortælle, den 12. sæson kan ses til sommer.

Serien plejer at holde på hver sæsons historie i et godt stykke tid, så der er ikke meget vi ved om rollen, eller hvor meget iværksætteren og influenceren skal være med.

Emma Roberts
Foto: Scott Garfitt/AP/Ritzau Scanpix.

For Emma Roberts er det også et comeback. Hun var første gang med i tredje sæson, men hun har ikke været med siden 2019. Nu har fans så fået deres ønske om at få Emma tilbage opfyldt, og det bliver altså med Kim Kardashian ved sin side.

Denne artikel blev første gang bragt af Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Læs mere om

MestLæste