Kim Kardashian
Stil & Trends

Kim Kardashian overrasker (igen) med nyt pandehår

Af Rose Maria Boelsmand 1. september 2023
Ruba/Jasa Vark/Backgrid/Ritzau Scanpix
Over sommeren fik hun os alle til at drømme om 00’er-pandehår, men nu har pandehåret nået et helt nyt niveau.

Det er ikke mange måneder siden, at Kim Kardashian overraskede alle ved at lade sine lange signaturlokker og ditto midterskilning falde til fordel for et pandehår, der var som taget ud af 00’erne.

Men tilsyneladende har Kim Kardashian fået smag for de afklippede forhold over øjnene, for nu har hun givet sit nye pandehår endnu en makeover, som vi ikke havde forventet fra hendes side.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Til en velgørenhedsevent i Los Angeles dukkede hun nemlig op med pandehår, der var så kort, at det næsten tenderede til baby bangs, og kun akkurat strejfede hendes øjenbryn.

For at markere den nye frisure, og lade det nye pandehår komme endnu mere til sin ret, havde Kardashian desuden valgt at trække sit hår stramt tilbage, så pandehåret var det eneste, der hang frit, og virkelig stjal rampelyset.

Det nye pandehår markerer det tredje frisureskift på blot en måned fra Kardashians side, hvor hun først fik alle til at tabe kæben ved at debutere en ultrakort page-frisure, for blot får dage efter igen at svinge om sig med taljelange lokker, hvilket man kun kan formode må være takket være et behørigt antal extensions.

Men nu er det lange look altså lagt på hylden til fordel for det knivskarpe, og meget korte pandehår.

Hvad mon det næste bliver?

Denne artikel blev første gang bragt af ELLE.dk. Dette er en redigeret version.

MestLæste