Skønhed

Kim Kardashian bizarre knold: Sådan får du denne virale frisure

Rose Maria Boelsmand 11. november 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Ritzau Scanpix
Nogle gange skal der ikke mere til end ’halvt arbejde’ og et godt hårprodukt.

Du kender helt sikkert begrebet ’less is more’. Og for én gangs skyld er det tilfældet med Kim Kardashians seneste go-to frisure, som er så enkel, at de fleste kan være med.

Siden sensommeren har det været klart for de fleste, at Kim Kardashian og hendes stylist Chris Appelton har forsøgt at få ’the wet filp-bun’ til at slå igennem. Og det er til dels også lykkedes.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Frisuren er i al sin enkelhed en skrabet, stram hestehale, der i sidste loop gennem elastikken kun er trukket halvt igennem, så det skaber en hybrid mellem en knold og en hestehale. Og resultatet er - sjusket som det end måtte lyde - overraskende cool, på den skødesløse måde.

Kardashians go-to hårartist, Chris Appleton, der også har celebre fans som Jennifer Lopez og Dua Lipa, har udtalt, at en almindelig knold godt kan virke for seriøs, hvor den flippede version er mere afslappet.

Kim Kardashian
Foto: MEGA

Hårartisten forklarer desuden, at det er altafgørende, hvor knolden sidder: Den skal nemlig sidde på højde med øjnene så den virkelig fanger blikket.

For selv at skabe looket, er alt du skal bruge en teksturspray, en bredtandet kam, en hårelastik og eventuelt lidt voks eller bryn-gel.

Red håret igennem og spray rødderne med lidt teksturspray, og red derefter håret stramt tilbage med den bredtandende kam, gerne så man kan fornemme kammens baner, så looket ikke ser for ’pænt’ ud.

Placer en hestehale på linje med øjnene og træk håret igennem indtil sidste gennemtrækning, hvor du kun fører håret halvvejs gennem elastikken, så det er halvt nede, halvt oppe.

Fang eventuelle fimrehår ved at vende en ren brynbørste i lidt voks eller bryg en klar bryn-gel og træk de løse hår ind til hovedet med den lille børste. Et voila!

Kim Kardashians ’flip-bun’ er med andre ord en frisure, alle kan genskabe. Og det, sammenlagt med det chikke resultat og den minimale tidsindsat, er det en frisure, vi er absolut fan af.

Få looket med disse produkter:

Kevin Murphy teksture spray
Texture Spray, 'Bedroom Hair', Kevin Murphey. Læs mere og køb her
Kam fra the body shop
Bredtandet kam, The Body Shop, Læs mere og køb her
austrailian bodycare
Brow-gel, 'Clear', Ecoocking, Læs mere og køb her

Artiklen blev første gang bragt på ELLE.dk. Dette er en redigeret version.

Læs mere om

MestLæste