Margot_Robbie
mode

Det er ikke kun Margot Robbie, der ligner Barbie på en prik. Se den populære YouTuber, der fortolkede en helt særlig Barbie-karakter på den røde løber

Af Rose Maria Boelsmand 21. juli 2023
Foto: News Licensing / MEGA
Vi stemmer allerede for en ”Barbie the Movie 2” med hende i hovedrollen.

Margot Robbie har taget kegler med den ene fortolkning efter den anden af ikoniske Barbie-looks – senest i London, hvor hun kom i en candyflosslyserød prinsessedrøm af et Vivienne Westwood, der var en replika af særudgaven ’Enchanted Evening Barbie’ fra 1960.

Margot_Robbie
Foto: News Licensing / MEGA

Men hovedrolleindehaveren fik kamp til stregen i at ligne Barbie mest til premieren i London. Den kendte YouTuber Amelia Dimoldenberg, som er kendt for sit kendisinterview-show ’Chicken Shop Date’ var nemlig indsat som vært på den røde løber til den engelske premiere – og det var et job hun tog meget bogstaveligt.

Dimoldenberg troppede nemlig op til aftenens job i en eksakt replika af det outfit, særudgaven ’News Anchor Barbie’ var iført, da hun landede på hylderne i 2010 - og intet har nogensinde været mere passende for en vært på den røde løber.

Amelia_Dimoldenberg
Foto: Ian West/PA Images/Ritzau Scanpix

Hvad kan man ikke elske ved det look?

YouTuberens look gik naturligvis med det samme viralt, og flere postede billeder af hende op mod den originale dukke, med jubel over hvor godt hun lignede. Amelia Dimoldenberg re-tweetede selv et af opslagene med kommentaren: ”Jeg gør aldrig noget halvt”.

Vi er overbeviste, og tænker allerede i mulighederne for en ”Barbie the Movie 2” – måske i et crossover med ’Chicken Shop Date’? Se, dét ville være god underholdning.

Nyhedsvært-Barbien, der blev solgt fra 2010 til 2012, var en del af Mattels og Barbies ’Dream Gap Project’, hvor der blev lanceret en række karriere-Barbier i erhverv, der typisk var besat af mænd, herunder Højesteretsdommer Barbie, Laborant Barbie, Brandmands Barbie, Ambulanceredder Barbie og så videre.

Dukkerne blev lanceret med navnene ’I Can Be…’ og deres karrieremæssige titel, som incitament til at dem, der legede med dukkerne, ikke lod sig begrænse i deres karrieredrømme, men troede på, at de kunne vokse op og blive hvad som helst – uanset om det var ishockyspiller, marinbiolog eller kosmetolog.

Denne artikel blev første gang udgivet på ELLE.dk. Dette er en redigeret version.

Læs mere om

MestLæste