Kylie_jenner
mode

Kylie Jenners TikTok gik viralt, da fans opdagede, at hendes top kan købes for 100 kroner

Af Rose Maria Boelsmand 15. juni 2023
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: MEGA
Det er det ultimative sommer-item.

Nogle gange er vi så forblændede af stjernernes ekstravagante (og meget dyre) stil, at vi helt glemmer at kigge efter, når de hopper i noget helt normalt a la det, vi almindelige mennesker har liggende hjemme i skabet.

Og det var netop tilfældet, da Kylie Jenner i en ’What’s in my bag’-video på TikTok, som gik viralt, trak den ene extra genstand efter den anden op af sin Bottega Veneta-taske – herunder et ur fra Rolex, der koster små 300.000 kroner.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Med det i forgrunden, var det svært at fokusere på det, der foregik i videoens baggrund, nemlig at Jenner var iført en helt almindelig hvid tanktop, som ligger langt væk på stilspektret fra de vanlige latextoppe eller micro-kjoler, hun normalt hopper i.

Den hvide tanktop har oplevet en helt særlig renæssance de sidste to-tre år, hvor den er gået fra at have status som noget nær garderobens mest kedelige item, til at indtage førstepladser på de mest prestigefulde catwalks; fra Loewe til Prada, og hænge over skuldrene på Hailey Bieber, Kendall Jenner og Sydney Sweeney.

Kylie Jenners udgave af den hvide tank, ser dog så almindelig ud, som den kan blive – og det er hendes følgere altså vilde med, eftersom det viser sig, at man kan erhverve lignende modeller, og dermed kopiere Jenners ellers dyre stil, for 100 kroner.

Vi har fundet en fra Monki, der ligner på en prik – og den er nok sommerens billigste, men mest uundgåelige item.

Denne artikel blev første gang bragt på ELLE.dk. Dette er redigeret version.

Læs mere om