Lila_Moss
Kendte

Se billedet: Lila Moss kopierer sin mors stil og ligner hende på en prik

Af Rose Maria Boelsmand 12. juni 2023
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Vianney Le Caer/AP/Ritzau Scanpix
Lila Moss går sin mor i sømmene med en kjole, der er som taget ud af supermodel Kate Moss’ klædeskab.

Kate Moss har alle dage været leveringsdygtig i en god, minimalistisk slip dress, som hun nærmest eksklusivt kom igennem 1990’erne i.

Og, som vi allerede før har set, har hendes nu 20-årige datter, Lila Moss, arvet sin mors sans for æstetik. Der ligger naturligvis også et vist pres på ens garderobevalg, når man er født med efternavnet 'Moss', men ikke desto mindre har Lila formået at etablere sig selv som en værdig efterfølger til sin mors stilmæssige indflydelse.

På runway’en er Lila Moss allerede et velkendt ansigt, hvor hun har gået shows for blandt andre Miu Miu og Chloé, ligesom hun har lagt ansigt til kampagner for blandt andre Calvin Klein; samme brand, der i 1992 markerede starten på Kate Moss’ karriere, da hun poserede topløs og i jeans på store, sort/hvide plakater.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men selvom der sikkert findes en vis iver for at skabe et navn for sig selv, når man har en mor, hvis navn overskygger alt, så er der alligevel flere ligheder mellem mor og datter, der ikke er til at komme udenom. Og én af dem er deres gensidige kærlighed til de enkle, minimalistiske slip-kjoler.

Og det var netop iført sådan en sag, at Lila Moss ankom til Det Kongelige Kunstakademis sommerfest i London. Den unge Moss var nemlig trukket i en kjole, der snildt kunne være taget direkte ud af moderens klædeskab.

Lila_Moss
Foto: MEGA

Kjolen var en hellang, sort sag i silke med tynde spaghettistropper og åben ryg. Altså bestemt ikke ulig de looks, der kendetegnede Kate Moss gennem 1990’erne og de tidlige år af hendes karriere. Se blot ligheden mellem nogle af Kate Moss’ slip dress-looks her.

Denne artikel blev første gang bragt på ELLE.dk. Dette er en redigeret version.

Læs mere om