Taylor Swift nederdel
mode

Taylor Swift er spottet i et 'skort': Læs mere om 00'er-nederdelen her

af Rosa Maria Boelsmand 7. juli 2023
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Scanpix / Ritzau
'Skorten' var et hit i 00'erne, men nu bringer Taylor Swift den tilbage.

Vi havde helt glemt, at den fandtes: hybriden mellem shorts og nederdel, som i populær tale går under navnet ’the skort’ (engelsk sammensmeltning mellem ’skirt’ og ’short’ – ligesom vi kender det fra ordet ’brunch’).

Men det mindede Taylor Swift os altså om forleden, og det endda med bravour, da hun i New York trådte ud af en bil iført den fineste version af den lidt bizarre beklædningshybrid, vi længe har set.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Swift havde nemlig sat sit mini-skort sammen med en bohemet hvid sommertop med yndigt broderi anglaise og beige Mary Jane-loafers; alt i alt det perfekte sommeroutfit, der er lige dele afslappet, cool og fint.

’Skortet’ er ellers et levn fra 00’erne, som mange havde dømt evigt ude, da det i sin storhedstid i årene omkring årtusindskiftet kom i flere mindre heldige udgaver end dem, der faktisk var klædelige – vi nævner i flæng plisserede, skotskternede udgaver, hvor skørter og bittesmå shorts flød ud i ét, og var så korte, at de næsten kunne udgøre de for bælter.

Skortet sås ofte i kombination med croppede toppe, knæstrømper og mælkedrengekasketter som blandt andre Avril Lavigne, Christina Aguilera og Lindsey Lohan yndede at iføre sig ’back in the days’.

Taylor Swift arrives at Electric Lady Studios in a white peasant blouse, mini jean skirt and colorful woven handbag in New York City Pictured: Taylor Swift Ref: SPL8571557 270623 NON-EXCLUSIVE Picture by: Christopher Peterson / SplashNews.com Splash News and Pictures USA: 310-525-5808 UK: 020 8126 1009 eamteam@shutterstock.com World Rights,
Foto: Ritzau Scanpix

Taylor Swift formår dog med sin version og ikke mindst den afslappede styling, at sende skortet direkte ind på vores ønskeliste til sommer, hvor den smarte kombination af et miniskørt med shorts under er praktisk – særligt hvis man ynder at tage cyklen i sommervarmen.

Denne artikel blev første gang udgivet på ELLE. Dette er en redigeret version.

Lyt til Vi Unges podcast ’Ægte’, hvor content creator og skuespiller Fredrik Trudslev og sexolog Lene Stavngaard tager dig med på seksualoplysningsrejse og forsøger at give dig svar på alt det, du burde have fået at vide til seksualundervisningen i skolen.