Denne uventede sandal-trend kommer til at dominere dit sommerlook
mode

Denne sandal-trend kommer til at være din go to hele sommeren

af Rose Maria Boelsmand 12. maj 2023
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Copenhagen Fashion Week
Der er tale om sandaler, som også er praktiske.

Praktiske sko har virkelig et *moment* lige nu; fra Salomons vandre-sneakers til far-sandaler, Birkenstock Boston-clogs og Crocs. Men hvad nu hvis vi siger, at dit sommerlook står til at få en praktisk opgradering, der overgår alle forventninger?

De seneste år er der nemlig sket det, at de såkaldte ’fiskermandssandaler’ – altså flade sander, typisk i læder, med remme, der indrammer forfoden som en hybrid mellem en sandal og en lukket sko – har vundet indpas i de smarteste garderober samt hos de store brands og modehuse som Marni, Ganni og Chloé.

Foto: Copenhagen Fashion Week

Fiskermandssandalerne kan lidt det samme som chunky sneakers og de såkaldte 'far'-sandaler; altså give et ellers forfinet outfit fodfæste på en måde, en let sandal eller pæne sko med hæle ikke kan.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men modsat de ofte lidt overlagt klodsede farsandaler, så er mange fiskermandssandaler lette og relativt elegante, trods deres praktiske natur, og egner sig til stort set alle anledninger, da læderremmene dækker over tæerne og dermed tager det meget casual udtryk, som bare tæer nu engang giver, ud af ligningen.

Prøv at sætte sandalerne sammen med en yndig sommerkjole tilsat en stråtaske og store solbriller for det perfekte ferie-look, og brug sandalerne i overgangssæsonenerne med fine strømper i til dine favoritbukser.

Denne artikel blev første gang udgivet på ELLE.dk. Dette er en redigeret version.

Læs mere om

MestLæste