Smokey eyes pepper ethvert look op, og gør dig klar til fest, og Gosh har lavet en nem og enkel guide til, hvordan du gør, som du får lige her!

Læs også: Guide: Sådan laver du smokey eyes

Sådan laver du smokey eyes:
1. Læg den lyse mellem-tone-øjenskygge (2) på hele øjenlåget. Det giver en god base og gør det lettere at blende farverne.

2. Læg den mørkere mellemtone-øjenskygge (3) midt på øjenlåget, og tegn globelinjen op med den mørkeste farve. (4) Hvis dine øjenlåg er en smule tunge, kan du lægge øjenskyggen over globelinjen, så du 'løfter' øjet.

3. Den lyseste farve (1) kan bruges som high­lighter i øjenkrogen og på øjenbrynsbenet lige under øjenbrynet.

4. Blend, blend, blend så farverne glider ind i hinanden, og der ikke er nogen tydelige overgange.

5. Læg kohl/eyeliner på den nederste våde vippekant, så du får et endnu mere intenst look. Læg også eyeliner under de nederste vipper. Stregen behøver ikke være helt præcis - du kan sagtens tone den lidt ud. Læg den mørke øjenskygge oven på eyelineren. Det bløder eyelineren lidt op, og får den til at holde længere.

6. Tegn en kraftig streg med GOSH Intense Eye Liner Pen lige over de øverste vipper, og gør den kraftigere mod den yderste øjenkrog.

7. Afslut smokey eyes looket med masser af GOSH Show Me Volume Mascara på vipperne. Og voila! Så har du de flotteste og mest forførende smokey eyes!


Læs også: Lær at lægge flydende eyeliner

Tip!
Brug base under øjenskyggen - så holder dine smokey eyes længere.