Hailey Bieber
Skønhed

Hailey Biebers gule negle passer perfekt til din påskeferie

Af Rose Maria Boelsmand 23. marts 2023
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Doug Peters/PA Images/Ritzau Scanpix
… og de er så lette at lave selv.

Om vi er klar til forår? Ja. Og om vi kigger til Hailey Bieber for den ultimative inspiration til, hvordan vores forårsnegle skal tage sig ud? Selvfølgelig.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

For selvfølgelig baner den ukronede dronning af misundelsesværdige manicurer vejen for, hvordan de ultimative forårsnegle anno 2023 skal tage sig ud. Og farven er både overraskende, men alligevel totalt oplagt.

Mrs. Bieber flashede nemlig en ny farve på sine fingerspidser på sin Instagram for nylig, og vi er allerede ved at gå til af iver over at kopiere looket.

Farven var nemlig den fineste blanke smørblomstgule nuance, som ikke bare er perfekt til foråret, men også er et fuldkommen genialt touch til forårets påskefrokost.

Og det bedste af det hele? Neglene er virkelig lette at kopiere selv; alt du behøver, er en fin, forårsgul lak og en blank topcoat til at give det flotte, lakerede udtryk.

Og – hvis du vil gå hele vejen – kan du jo med fordel file neglene i den karakteristiske ’coffin shape’ som Hailey Bieber for at skabe illusionen af at have ti små påskegule påskeæg på fingerspidserne

Denne artikel blev første gang bragt af ELLE.dk. Dette er en redigeret version.

MestLæste