Skønhed

Spottede du det søde øjeblik? Rasmus Højlund sendte særlig hilsen til kæresten

Oliver Preben Jørgensen 24. marts 2023
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det blev en helt speciel aften for landsholdets nye stjernefrø - også for hans kæreste.

Han spillede sin bare tredje landskamp i går, da Danmark mødte Finland i en propfyldt Parken.

Det til trods, så blev 20-årige Rasmus Højlund den helt store helt, da han med et hattrick sikrede Danmark en fremragende start på EM-kvalifikationen.

Og det var en euforisk Rasmus Højlund, der fik lov til at tage kampbolden med hjem som symbol på sine tre mål. Mål, han fejrede ved at forme et 'L' med fingrene, som han derefter kyssede. En gestus til kæresten, Laura.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

– Det var til min kæreste, og så havde jeg lavet noget sammen med Trygfonden, hvor jeg lovede en dreng, der hedder Loke, at jeg ville lave et "L" til ham og min kæreste, Laura, fortalte Rasmus Højlund til TV 2 Sport efter kampen.

Det var ikke første gang, den 20-årige angriber fejrede et mål med denne særlige hilsen. Det har han også gjort efter scoringer for klubholdet Atalanta.

Kæresten var også at finde på lægterne, hvor hun kunne se sin fyr få 36.000 tilskuere til at gå amok hele tre gange. Det dokumenterede den unge stjerne selv på sin Instagram.

Foto: Instagram

På landsholdets pressedag i mandags fortalte Højlund, hvordan både kæresten og resten af familien betyder meget for hans udvikling på banen og måden at håndtere den stigende opmærksomhed.

– Både min familie og min kæreste hjælper mig med at holde mig nede. Det betyder rigtig meget, sagde han, da vi mødte ham til pressedagen, hvor han også fortalte, at kæresten og ham lige nu bor i to forskellige lande.

Selv bor han i Bergamo i Italien, hvor han spiller for klubben Atalanta, imens kæresten bor i Danmark. De to har dog snakket om på et tidspunkt at rykke teltpælene sammen.

For nu skal landsholdets nye stjerneskud dog koncentrere sig om landsholdsopgaverne.

Sammen med resten af holdet har han nemlig en lang tur til Kasakhstan, hvor endnu en EM-kvalifikationskamp venter på søndag.

Denne artikel er første gang bragt på sh.dk. Dette er en redigeret udgave.

Læs mere om

MestLæste