Maybelline
Reklame

3 ting, du skal tænke over, når du skal vælge foundation

Reklame for Maybelline 8. maj 2023
Foundation danner fundamentet for din makeup, og med den rette foundation kan du nemt skabe et helt naturligt look, der viser din huds struktur. Her får du vores lille guide til, hvad du skal tænke over, når du vælger foundation.

Foundation kan være fantastisk til at udjævne din hudtone og give huden fornyet glød. Men at du udjævner din hudtone og giver den lidt farve med en foundation betyder ikke, at du skal dække den til ukendelighed. Det er vigtigt, at du stadig ligner dig selv og ikke skjuler de kendetegn og den struktur, din hud naturligt har, med en alt for dækkende foundation.

En god foundation kan være med til at fremhæve din hud og give den en smuk glød dagen igennem. Men det kan være en jungle at finde den helt rigtige for netop din hudtype og hudnuance.

Her får du et par gode råd til, hvordan du kan finde en foundation, der passer perfekt til dine behov, og som vil få din hud til at stråle endnu mere, end den allerede gør.

Maybelline

Ny Maybelline Superstay 24H Skin Tint Foundation

Med Maybellines nyeste innovation inden for ansigtsmakeup får du en foundation, der både dækker, plejer og holder. Beriget med Vitamin C*, dækker Maybelline Superstay 24H Skin Tint Foundation nemlig effektivt huden med et naturligt og jævnt resultat, og med op til 24 timers holdbarhed** er du sikret smuk glans og perfekt dækningsevne hele dagen igennem. 95 % af forbrugerne fortæller, at deres hud ser sund ud, efter de har brugt Maybelline Superstay 24H Skin Tint Foundation***. Et bredt udvalg af farver gør det muligt at finde lige den nuance, der passer til din hudtone – og så skader det ikke at foundationen er vegansk, egnet til følsom hud, parfumefri og ikke-komedogen.

*beriget med Vitamin Cg, et derivat af Vitamin C

** selvbedømmelse, n = 110

*** i en forbrugertest, efter 4 ugers daglig brug.

1. Hvad er godt for din hud?

Når du vælger foundation, er det vigtigt at tænke på, hvad din hud har brug for. Du kan faktisk godt finde en foundation, som udover at udjævne og tilføje glød til huden, også plejer og beskytter huden.

Vil du gerne være god mod din hud, kan du vælge en foundation, der er beriget med gode ingredienser, som for eksempel vitaminer og antioxidanter. Du kan også tænke over, om din foundation skal være vegansk.

Har du tendens til sensitiv hud, er det vigtigt at undersøge, om din foundation er parfumefri og egnet til følsom hud. Det er også en god idé at gå efter en foundation, der er ikke-komedogen, hvilket betyder, at det ikke tilstopper porerne og dermed forårsager hudproblemer.

Vælger du en foundation med C-vitamin, som Maybellines nye Superstay 24H Skin Tint Foundation, opnår du en helt naturlig glød. Samtidig tilføjer du fugt til ansigtet og får en mere ensartet hudtone.

Maybelline

Den helt nye Maybelline Superstay 24H Skin Tint Foundation er beriget med Vitamin C (Vitamin Cg, et derivat af Vitamin C), der forbedrer hudens glans og plejer huden samtidig med at give en naturlig dækning. Det er også vegansk, egnet til følsom hud, parfumefri og ikke-komedogen, hvilket betyder, at det ikke tilstopper porerne.

2. Hvor længe skal din foundation holde?

Du har sikkert prøvet at stå i den situation, at du har lagt en smuk makeup om morgenen, men et par timer inde i skoledagen sidder din foundation i kager, eller den er helt smeltet væk.

Når du køber foundation er det vigtigt at tjekke, hvor længe den holder. I hvert fald, hvis du planlægger at være væk fra dit hjem i mere end et par timer ad gangen. Har du en travl dag, er det bare en kæmpe befrielse ikke at skulle tænke på, om makeuppen stadig sidder, som den skal.

Du kan sagtens finde en foundation, der lover helt op til et døgns holdbarhed. Den helt nye Maybelline Superstay 24H Skin Tint Foundation holder nemlig i 24 timer, så du kan være på farten lige så længe, som du har lyst til.

Maybelline

Maybellines nye Superstay 24H Skin Tint Foundation er testet til at holde op til 24 timers holdbarhed (selvbedømmelse, n=110). Det betyder, at du kan have tillid til, at det vil holde hele dagen, uden at du behøver at bekymre dig om at skulle løbe frem og tilbage til badeværelset for at opfriske din makeup.

3. Hvilken nuance skal du have?

De fleste af os har på et eller andet tidspunkt kommet til at købe en foundation eller en mineralpudder i en liiidt for lys eller mørk nuance – og senere fundet ud af, at det altså ikke helt spiller.

Noget af det vigtigste ved at købe en ny foundation er at finde den nuance, som passer til din hudtone. Gå efter et brand, der har mange nuancer på paletten, som Maybellines nye Superstay 24H Skin Tint Foundation, så du kan finde den, der matcher din hudtone.

Det er ikke altid let at finde den rette farve foundation, men en tommelfingerregel er, at foundationen skal smelte sammen med din hud. Et godt tip er at teste farven på dit kæbeben, som du finder lige ved overgangen mellem din hals og dit ansigt.

Gå efter den farve, der bedst matcher din hudtone. Vælg hellere en lidt for lys foundation, end en lidt for mørk – især hvis din valgte foundation dækker godt. Her kan den mørke se unaturlig ud på din hud og ødelægge hele dit look. Husk, at du kan lægge lidt blush eller bronzer, som giver ekstra farve, hvis der er behov for det.

Foundations kommer i forskellige farver med forskellige undertoner, og derfor er det en god idé at overveje, om din hud har kolde, varme eller neutrale undertoner. Det kan du teste ved hjælp af dine smykker. Passer sølvsmykker bedst til din hud, har du kolde undertoner. Passer guldsmykker bedst, har du varme undertoner. Passer begge typer smykker lige godt, har du neutrale undertoner.

Maybelline

Den nye Maybelline Superstay 24H Skin Tint Foundation fås i mange forskellige nuancer, så du let kan finde den, der passer perfekt til din hudtone.

Læs mere om