Sophie_Turner
Skønhed

Sophie Turner er ikke længere rødhåret, og hendes nye look skriger ’sommer’

Af Rose Maria Boelsmand 15. juni 2023
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Vianney Le Caer/AP/Ritzau Scanpix
Farvel, Sansa Stark.

Nogle skuespillere bliver synonym med deres mest markante roller og deres udseende. Tænk bare på hvor svært det ofte er at skille Sarah Jessica Parker fra hendes fiktive alter ego, Carrie Bradshaw, eller Blake Lively, der ofte privat er en levende version af Serena van der Woodsen fra ’Gossip Girl’.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Og selvom Sophie Turner ikke ligefrem deler Sansa Starks middelalderlige og til tider kampklare garderobe fra ’Game of Thrones’, så har hendes brændende røde hår, som også kendetegnede den fiktive Sansa, været med til at gøre det noget nær umuligt at skille de to ad.

Lige indtil nu. På et nyligt privat post, hvor man ser Sophie Turner tumle omkring i Alicante med sine veninder, kan man nemlig se, at Turner endegyldigt har sagt farvel til sit alias som Queen of the North.

Sophie Turner er nemlig gået tilbage til sine naturligt blonde rødder, som ellers har været stort set fraværende, siden hun indtog rollen som Sansa Stark i 2011.

I den mellemliggende periode – og også længe efter sidste afsnit af syvende og afsluttende sæson af den legendariske HBO-serie om krigen om jerntronen blev indspillet – har Turner gjort det røde hår til sin signatur, og har eksperimenteret med variationer af rød; fra kirsebær til kobber, jordbær og rødlig kastanjebrun.

Om det blot er for at tage sit gamle jeg tilbage, eller om forandringen i lokkerne kommer på foranledning af en ny rolle, er uvist.

Men en ting er sikkert: Turner vender snart tilbage på skærmen i serien ’Joan’, hvor hun indtager rollen som den infamøse smykketyv Joan Hannington. Og på promo-plakaterne, ja, der er det altså med blondt hår.

Denne artikel blev første gang bragt på ELLE.dk. Dette er en redigeret version.