Vanilla_Chrome
Skønhed

’Vanilla Chrome Nails’ er negle-trenden, der kommer til at dominere 2023

Af Rose Maria Boelsmand 15. maj 2023
Foto: @thehotblend
*Booker straks tid til manicure*

Besættelsen af negle og smarte manicures vil ingen ende tage; og det er særligt de high/low metalliske effekter i diskrete farver som sart-lyserød, mælkehvid og fersken, der holder hypen oppe.

Det startede naturligvis sidste år, i 2022, hvor den ukronede manicure-monark, Hailey Bieber, ankom til Met Gala med en lak, der skulle vise sig at gå viralt og blive startskuddet til neglefeberen 2.0, hvor kunstnerisk nail art, lange gelnegle og spidse tilslibninger igen skulle blive højeste mode.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Og de berømte ’glazed donut’ negle blev altså blot første skud i den kavalkade, der sidenhen skulle byde på mange indbydende trends; herunder milkshake-manicure, watermelon sugar nails og lipgloss-lak. Men over vinteren sneg en ny trend sig ind og bladede sig med de ellers delikat-klingende negletrends, nemlig ’chrome nails’ – en metallisk trend, der giver neglene en næsten spejllignende, changerende metallisk glans.

Kloge hoveder ville sige, at det jo kun var et spørgsmål om tid, før de to brandvarme trends – altså de bløde nuancer med madinspirerede navne og de hårdere metalliske overflader – forenedes og skabte den ultimative negletrend til 2023.

Byd velkommen til ’Vanilla Chrome Nails’; en hybrid mellem perlefarvet vanilje og en sølvagtig spejlglans, som allerede kan bryste sig af mere end 13,8 millioner visninger på TikTok.

Det er intet mindre end en genial kombination, fordi den diskrete farve gør den anvendelig til hverdag, men byder samtidig op til fest, når den fanger lyset og de metalliske undertoner kommer i spil.

Kvinden bag manicuren, der er gået viralt, er negleteknikeren Alexandra Teleki (@thehotbend). Hun har skabt effekten med en cremefarvet gel-lak og en topcoat med iblandet pulvere med henholdsvis kromeffekt og perlemorseffekt.

Man kan også gøre Teleki kunsten efter derhjemme med Essies lak i farven ’Limo Scene’, som også har et diskret skær af perlemor iblandet lidt pulveriseret metallisk glimmerøjenskygge og afslut med en blank topcoat.

Denne artikel blev første gang bragt på ELLE.dk. Dette er en redigeret version.

MestLæste